Cruisereiziger
Samenwerking

Explora Journeys werkt samen met meester-parfumeur Alberto Morillas

Explora Journeys is een samenwerking aangegaan met meester-parfumeur Alberto Morillas om een geur op maat te creëren genaamd Mandala Blue. ‘Mandala Blue by Explora Journeys’ moet de “Ocean State Of Mind” filosofie van de rederij weerspiegelen. Het bevat een mix van topnoten waaronder Bergamot, Mandarijn en Petitgrain Paraguay, hartnoten van Jasmijn, Tonkaboon en Oranjebloesem, en basisnoten van Zee Amber, Guaiac Hout en Muskus. De geur wordt gebruikt in een geurverspreider in de suites en toiletartikelen op de Explora I.

De carrière van Alberto Morillas begon 50 jaar geleden en omvat de creatie van geuren als Cartier, Calvin Klein, Giorgio Armani, Gucci, Bulgari, Mugler, Kenzo en Marc Jacobs.

 

Koray Savas, vice president Hotel Operations van Explora Journeys zei: “We zijn er trots op dat Alberto Morillas deze exquise geur voor Explora Journeys heeft gemaakt. Zijn kunstzinnigheid verheft onze luxe reiservaring en geeft elke cruise een buitengewone zintuiglijke reis. Deze samenwerking is een viering van verkenning, verfijning en de transformerende kracht van geur.”

Morillas zei: “Het creëren van een parfum gaat over verhalen vertellen; het moet je ergens naartoe brengen. Ik ben dol op de Middellandse Zee, dus in Mandala Blue vind je lichte, frisse zeegeuren gecombineerd met citrus via bergamot en mandarijn en wat bloemen via jasmijn en oranjebloesem, wat me doet denken aan de lente in Sevilla.

“Het is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een gevoel van ontdekking te inspireren, door die muskusachtige geur van warme zonnestralen op teakhouten terrassen te herscheppen, verlevendigd door de zeebries en bedwelmende geuren van Europa in de zomer.”

Interesse in cruisen met Explora Journeys? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger