Cruisereiziger
Doop

Carnival Cruise Line onthult doopvader voor nieuwste schip

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat acteur Jonathan Bennett is benoemd tot doopvader van het volgende schip van de cruisemaatschappij, Carnival Firenze.

Carnival Firenze is geïnspireerd op de Italiaanse stad Florence en is het tweede Carnival schip dat vaart met het “Carnival Fun Italian Style” thema. Haar thuishaven is Bennett’s achtertuin van Long Beach, Californië. Carnival Firenze zal op 24 april worden gedoopt en op 25 april aan haar eerste afvaart beginnen.

“Jonathan is een echte merkambassadeur voor Carnival. Hij vaart met ons, ging met ons op huwelijksreis en vertelt zijn vrienden en familie om met Carnival op vakantie te gaan. Hij is vriendelijk en gastvrij tegen iedereen en belichaamt de Carnival stijl van plezier maken. Nadat hij afgelopen mei meegevaren had op de eerste reis van Carnival Firenze’s zusterschip Carnival Venezia, vertelde hij me dat het zijn droom zou zijn om de doopvader van één van onze schepen te zijn, dus hoe kon ik zo’n verzoek afslaan voor zo’n geweldige vriend van Carnival,” zei Carnival President Christine Duffy.

Ze voegde eraan toe: “Hoewel hij geen Italiaan is, bewijst hij dat iedereen plezier kan hebben in Italiaanse stijl wanneer je op onze schepen met Italiaans thema vaart en we zijn blij dat hij ons kan helpen onze nieuwste aanwinst aan de Carnival vloot te verwelkomen.”

Na zijn eerste professionele acteerrol in de soap “All My Children” speelde Bennett in een aantal televisieseries voordat hij doorbrak als Aaron Samuels in de hitfilm “Mean Girls”. Hij speelde in meerdere speelfilms, films op Hallmark Channel en presenteerde programma’s voor Food Network. Hij is ook de gastheer voor de New York Times Square New Year’s Eve viering waar Carnival de afgelopen drie jaar de “ball drop” heeft gesponsord. Momenteel is hij bezig aan zijn eerste Broadway-optreden in de hitrevival van de musical “Spamalot”.

“Dit is een geweldige eer en ik ben zo trots om te weten dat ik altijd deel zal uitmaken van de Carnival Firenze familie,” zei Bennett. “Toen ik Christine vertelde dat ik graag doopvader van een Carnival cruiseschip wilde worden, had ik nooit gedacht dat ze mijn verzoek serieus zou nemen. Ik heb zoveel respect voor het Carnival team en hoe ze toegewijd zijn om voor hun gasten, de oceaan en elkaar te zorgen.”

Bennett voegde eraan toe: “Als ik zeg dat Carnival een geweldig bedrijf is en een geweldige manier om vakantie te vieren, dan meen ik dat ook! Ik ben zo opgewonden om niet alleen de doopvader van het schip te zijn, maar ook om als gast op de Carnival Firenze te cruisen nu Carnival fun Italian style naar de westkust komt.”

Bennett zal samen met Duffy de doop van de Carnival Firenze vieren op woensdag 24 april in Long Beach. De ceremonie zal ook live worden uitgezonden op Carnival’s Facebook pagina.

Carnival Fun Italian Style combineert Italiaanse thema’s met de ‘fun’ van Carnival. De Carnival Firenze is gebouwd in 2020 en biedt plaats aan meer dan 5.000 passagiers. Het schip zal het hele jaar door vanuit Long Beach vertrekken en drie- tot zevendaagse cruises aanbieden naar Baja Mexico en de Mexicaanse Rivièra.

Interesse in cruisen met Carnival Cruise Line? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *