Cruisereiziger
Samenwerking

Holland America Line en Audible gaan samenwerken voor audio-entertainment

Holland America Line is een nieuwe samenwerking aangegaan met Audible, de audioboekentak van Amazon. Het is de eerste cruisemaatschappij die een boekenclub lanceert met Audible en de inhoud van de leverancier van audioverhalen aanbiedt via het entertainmentsysteem aan boord.

Deze samenwerking strekt zich ook uit tot speciaal voor Holland America Line samengestelde bestemmingsgerichte collecties, die zowel toegankelijk zijn via de systemen in de hut als via een uitgebreide gratis proefversie van Audible, zodat passagiers de titels overal mee naartoe kunnen nemen. Het gaat om een uitgebreide selectie van content, van reis- en wellness tot taallessen.

“We weten uit uitgebreid onderzoek dat lezen een topprioriteit is voor onze gasten, zowel tijdens als buiten de vakantie, dus de samenwerking met Audible was een natuurlijke volgende stap voor ons om in contact te komen met onze gemeenschap,” zegt Kacy Cole, Holland America Line’s Chief Marketing Officer. “Door als eerste cruisemaatschappij samen te werken met Audible, bieden we onze gasten nieuwe manieren om met ons merk in contact te komen rondom gemeenschappelijke interesses en activiteiten, zowel aan boord als thuis.”

Virtuele boekenclub

Om te profiteren van Audible’s exclusieve overeenkomst met Holland America of om deel te nemen aan de maandelijkse boekenclub, kunnen cruisereizigers zich registreren voor een uitgebreide, twee maanden durende gratis proefperiode van Audible Premium Plus, waarmee ze toegang krijgen tot de volledige catalogus van titels van het audiocontentbedrijf, inclusief audioboeken, Originals en podcasts.

Holland America Line’s online Audible Book Club wordt tot leven gebracht op de sociale mediakanalen van de cruisemaatschappij, waar elke maand een nieuw audioboek of Audible Original wordt geselecteerd uit genres als reizen, literatuur, sciencefiction, romantiek en mysterie, die allemaal de regio’s laten zien die Holland America Line aandoet. De eerste selectie van de boekenclub is ‘The Justice’, een Audible Original thriller van bestsellerauteur James Patterson.

Entertainment in de hut

Passagiers hebben geen Audible-abonnement nodig om te luisteren naar de audio die beschikbaar is via hun entertainmentsysteem in de hut. Dit omvat alles van literatuur en non-fictie tot gezinsvriendelijke opnames en taallessen, wat neerkomt op honderdduizenden uren aan content. Thematisch kunnen de titels worden gerangschikt volgens de verschillende regio’s waar Holland America Line actief is, waaronder Alaska, Europa, Canada, Azië, het Caribisch gebied en Wereldreizen.

Cruises met Holland America Line zijn boekbaar bij:

ANWB CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *