Cruisereiziger
Bouw

Actrice Hannah Waddingham wordt doopmoeder van Sun Princess

De actrice Hannah Waddingham wordt de officiële doopmoeder van Princess Cruises’ nieuwste “Love Boat” Sun Princess. De doopplechtigheid zal plaatsvinden in de haven van Barcelona op 23 april 2024.

Waddingham voegt zich bij een exclusieve groep die als doopmoeder van Princess schepen hebben gediend: Diana, Prinses van Wales (Royal Prinses, 1984), Kate Middleton, Prinses van Wales (Royal Prinses, 2013); Audrey Hepburn (Star Prinses, 1989); Sophia Loren (Crown Princess, 1990); Martha Stewart (Crown Princess, 2006) en andere beroemdheden.

De Britse actrice en zangeres Waddingham is geliefd om haar rol als Rebecca Welton in Apple TV+’s “Ted Lasso”, waarin haar optreden een Primetime Emmy, Critics Choice Television Award en Screen Actors Guild Award opleverde, evenals twee individuele nominaties voor de Golden Globe en Screen Actors Guild.

Ze zal binnenkort ook te zien zijn in de Universal film “The Fall Guy” tegenover Ryan Gosling en Emily Blunt. Eerder dit jaar verdiende Waddingham een BAFTA TV Award nominatie voor haar eigen Apple TV+ vakantiespecial “Hannah Waddingham: Home for Christmas”. Waddingham maakte haar wereldwijde debuut als presentatrice in april 2023 bij The Olivier Awards, snel gevolgd door het BBC Eurovisie Songfestival 2023, waarvoor ze haar tweede BAFTA TV nominatie kreeg en The Royal Television Society award won voor “Best Entertainment Performance” in 2024. Andere aankomende films zijn onder andere Sony Animation film “Garfield” uit 24 mei 2024 en in 2025 “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two.”

“We zijn verheugd om de elegante Hannah Waddingham te verwelkomen als doopmoeder voor onze sensationele nieuwe Sun Princess”, zegt John Padgett, Princess Cruises president. “Net als Sun Princess straalt zij verfijning, schoonheid en verwondering uit door haar inspirerende werk als getalenteerde en bekroonde actrice en performer. We zijn echt vereerd dat Hannah officieel onze meest indrukwekkende, luxueuze en verbluffende Love Boat ooit zal benoemen en zich bij een gewaardeerde groep van Princess doopmoeders zal voegen, waaronder leden van de Koninklijke familie.”

De nieuwe Sun Princess, met een brutotonnage van 177.882 en een capaciteit van 4.300 passagiers, introduceert een innovatief nieuw scheepsontwerp dat exclusief is ontworpen voor het cruisemerk. Sun Princess begon officieel met haar inaugurele cruiseseizoen op 28 februari 2024. Op dit moment vaart het schip een reeks Mediterrane reizen voordat het in oktober debuteert in Fort Lauderdale, Florida voor het eerste Caribische seizoen.

Wil jij cruisen met de Sun Princess? Vraag een gratis offerte aan bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger