Cruisereiziger
Doop

Carnival Cruise Line benoemt Gwen Stefani tot doopmoeder van Carnival Jubilee

Carnival Cruise Line heeft donderdag aangekondigd dat superster Gwen Stefani doopmoeder wordt van Carnival’s nieuwe vlaggenschip, Carnival Jubilee, tijdens een doopceremonie in Galveston, Texas op zaterdag 24 februari.

Gwen Stefani, drievoudig Grammy Award winnares, heeft wereldwijd succes geboekt als songwriter, performer, frontvrouw van de band No Doubt en als multi-platina soloartiest. Stefani wordt gezien als een trendsettend muziek- en mode-icoon en is meermaals onderscheiden – vier MTV Video Music Awards, twee Billboard Awards, een American Music Award en een Brit Award. Tot nu toe heeft ze wereldwijd meer dan 60 miljoen exemplaren verkocht. Afgelopen herfst keerde Stefani ook terug voor haar zevende seizoen als coach in de bekroonde NBC-serie The Voice. Stefani staat ook bekend om haar filantropische werk, waaronder haar steun aan kinderdoelen.

 

“We zijn absoluut verheugd om Gwen Stefani te verwelkomen op Carnival Jubilee zodat we haar kunnen eren als de doopmoeder van het schip,” zei Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Ze heeft laten zien hoe toegewijd ze is aan onze Carnival waarden, waaronder het promoten van diversiteit en inclusie, het steunen van goede doelen, een leider zijn in haar vakgebied en natuurlijk plezier hebben. We gaan haar een enthousiast welkom heten op de Carnival-manier wanneer ze zich bij ons voegt op 24 februari.”

“Ik ben vereerd om de doopmoeder te zijn van de nieuwe Carnival Jubilee,” zei Stefani. “Carnival brengt plezier naar een heel nieuw niveau. Het zet zich daarnaast in voor goede doelen voor kinderen en het steunen van onze militaire families en veteranen.”

Carnival Jubilee kwam 23 december 2023 in de vaart en heeft het hele jaar door haar thuishaven in de haven van Galveston. Het schip is het derde van Carnival’s Excel-klasse, vaart op vloeibaar aardgas (LNG) en biedt plaats aan 6500 passagiers en 1750 bemanningsleden.

De doopceremonie zal plaatsvinden aan boord van het schip. Een deel van het evenement zal live worden uitgezonden op Carnival’s Facebook pagina vanaf 10:30 uur op 24 februari.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:
Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger