Cruisereiziger
Themacruise

Love Boat cruise met originele cast bij Princess Cruises

Princess Cruises, bekend om haar integrale rol als co-ster op zee in de iconische serie ‘The Love Boat’, heeft officieel een tweede themacruise onthuld. Na het enorme succes van de eerste Love Boat-cruise in 2022 kunnen fans van de populaire show weer mee cruisen met Doc, Gopher, Isaac en Vicki Stubing tijdens hun cruise van New York naar Canada en New England aan boord van Enchanted Princess, van 31 augustus tot 7 september 2024.

Princess Cruises Celebrations-ambassadeur Jill Whelan (ook bekend als Vicki Stubing) zal zich bij andere Love Boat-castleden voegen, waaronder Bernie Kopell (Doc), Fred Grandy (Gopher) en Ted Lange (Isaac). Ezra Freeman, de barman van de onlangs uitgezonden reality-datingserie The Real Love Boat op CBS, zal zich bij de cast voegen, samen met andere verrassende gasten die nog zullen worden aangekondigd.

Love Boat cruise crew
L-R: Bernie Kopell (Doc); Fred Grandy (Gopher); Jill Whelan (Vicki Stubing); Ted Lange (Isaac)

De langverwachte activiteiten met een Love Boat-thema omvatten:

  • Sailaway-feest waarbij de cast wordt geïntroduceerd
  • Meet-and-greet foto- en signeermogelijkheden
  • De op Love Boat geïnspireerde gastactiviteiten met prijzen
  • Cocktaildemonstratie georganiseerd door Ezra Freeman en Ted Lange – oefen de vingerpunt!
  • Symbolische ceremonie voor de hernieuwing van de geloften, geleid door de cast, met herdenkingscertificaat
  • Cast Q&A’s met favoriete herinneringen aan de show en verhalen over hun carrière
  • De Love Boat-afleveringen zie je uiteraard op Movies Under the Stars en op de tv’s in passagiershutten
  • De Love Boat-trivia met de Cruise Director
  • De op Love Boat geïnspireerde menu’s en speciale cocktails
  • Thema-inrichting, fotoachtergronden en merchandise

“We hebben het fantastisch gehad om contact te maken met fans tijdens onze themacruise in 2022, dus het terugbrengen ervan in 2024 voelt alsof het zo bedoeld was, vooral met de toevoeging van enkele verrassende gasten”, aldus Jill Whelan, Celebrations-ambassadeur voor Princess Cruises. “Cruisen met onze fans brengt ons zoveel vreugde en deze cruise zal ongetwijfeld een bijzondere reünie zijn, die ons terugbrengt naar waar het allemaal begon: op een Princess Cruise.”

 

VIP pakket

Superfans kunnen kiezen voor een speciaal Love Boat VIP-pakket. Daarin horen een uitnodiging voor een exclusieve castcocktailparty, gereserveerde zitplaatsen voor de cast Q&A in het Princess Theatre, front-of-the-line toegang voor handtekeningen en foto’s, diner in de Captain’s Tafel, plus een cruise-T-shirt en mok met thema. Binnenkort meer informatie over de kosten en hoe u kunt boeken.

De zevendaagse Canada/New England Love Boat-themacruise aan boord van de Enchanted Princess met 3.660 gasten vaart heen en terug vanuit New York City en bezoekt Newport, Rhode Island; Boston; Rockland, Maine; Saint John, Canada (voor Bay of Fundy); en Halifax, Canada.

Bekijk deze cruise snel bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger