Princess Cruises breidt Ocean Medallion verder uit

Princess Cruises heeft aangekondigd dat het haar Princess MedallionClass ervaring gaat uitbreiden naar nog eens 3 cruiseschepen: Royal Princess, Crown Princess en Sky Princess. De Ocean Medallion is een draagbaar apparaat dat de gastervaring aan boord moet verbeteren door meer gepersonaliseerde en innovatieve diensten. Dit moet uiteindelijk resulteren in een hogere tevredenheidsscore van haar gasten.

Het apparaat is reeds actief op de Caribbean Princess. Vanaf 17 februari 2019 zal het ook beschikbaar zijn op de Regal Princess. Vervolgens is het de beurt aan de Crown Princess in juli en de Sky Princess in oktober. Tegen het eind van 2019 zullen alle cruiseschepen van Princess in de Caribbean voorzien zijn van de nieuwe techniek. Met de toevoeging van de Royal Princess wordt het de eerste keer dat een Princess MedallionClass-schip in Alaska zal varen.

De draagbare medaille, formaat van een euromunt, werkt volledig automatisch en heeft geen zichtbare technologie zoals een aan- en uitknop of oplaadfunctie.

Enkele mogelijkheden van de medaille:

– Snellere in-en ontscheping bij de havens
– Sleutelloos toegang tot de hut
– Sterk verbeterde interactie tussen bemanning en gasten, doordat het personeel weet wat de voorkeuren qua eten en drinken zijn van de passagier
– OceanCompass helpt de gasten eenvoudig hun familie en vrienden te lokaliseren en de juiste route aan boord te vinden
– Een real-time kijkje op de bestemmingen via portals aan boord
– Toegang tot het interactieve entertainment aan boord

Cruises van Princess Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!