MSC Cruises onthult namen voor doop MSC Bellissima

Met iets meer dan een maand totdat het nieuwe vlaggenschip MSC Bellissima van MSC Cruises in dienst wordt genomen, heeft MSC Cruises vandaag de namen onthuld van de beroemdheden die de doopceremonie gaan vormgeven. De doop van de MSC Bellissima vindt plaats op 2 maart in Southampton.

Allereerst zullen gasten een voorproefje te zien krijgen van de twee gloednieuwe Cirque du Soleil at Sea-shows VARÉLIA en SYMA. Het zal de eerste keer ooit worden dat Cirque du Soleil zal optreden bij de lancering van een schip.

De avond zal in handen zijn van ceremoniemeester en Engelse tv-presentatrice (ITV) Holly Willoughby. Ze presenteerde onder andere ‘This Morning’ (ITV), ‘Dancing on Ice’ (ITV) en ‘Celebrity Juice’ (ITV2).  Holly zal met charme en humor, maar ook met stijl en elegantie de doopceremonie op het podium brengen.

Drievoudig Grammy Award-winnaar Nile Rodgers en zijn band Chic verzorgen de live muziek voor de avond.  Zijn decennia aan hits zal het tot een onvergetelijke nacht maken. En geen naamgevingsceremonie van MSC Cruises zou compleet zijn zonder de met een Oscar bekroonde actrice en de prachtige doopmoeder van MSC Cruises – Sophia Loren, die het traditionele doorknippen van het lint zal uitvoeren en daarmee de MSC Bellissima officieel doopt.

MSC Bellissima is het vierde schip van MSC Cruises dat in minder dan twee jaar wordt gelanceerd en zal dit jaar op de voet gevolgd worden door [eafl id=”40886″ name=”MSC Grandiosa” text=”MSC Grandiosa”] eind van dit jaar. Hoogtepunten zijn een nieuw restaurantconcept HOLA! Tapas van tweevoudig met een Michelin-ster bekroond chef-kok Ramón Freixa, een nieuw Frans specialiteitenrestaurant, l’Atelier Bistrot en een chocolaterie van de bekroonde banketbakker en chocolatier Jean-Philippe Maury. Het ultramoderne schip met als zusterschip MSC Meraviglia, biedt entertainment van wereldklasse, de MSC Aurea Spa, faciliteiten voor kinderen in samenwerking met LEGO Group en Chicco, de MSC Yacht Club én de iconische boulevard van 96 meter met het langste LED lichtscherm op zee met een winkelgalerij.

Cruisereiziger Miriam doet verslag van de doop en het gloednieuwe schip in Southampton.

In het eerste jaar vaart de MSC Bellissima in de Middellandse Zee waar ze 8-daagse cruises gaat varen. Deze cruises doen Napels, Messina, La Valletta, Barcelona, Marseille en Genua als bestemmingen aan. In november zet het 5.686 passagiers tellende schip koers naar de Emiraten voor haar winterseizoen 2019/2020.

Wil je ook cruisen op de MSC Bellissima? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)