Expeditieteam Seabourn klaar voor 2019 met avonturen in Alaska en British Columbia

Seabourn, de ultraluxe cruisemaatschappij, heeft voor het seizoen 2019 in Alaska en British Columbia een indrukwekkend aanbod van uitdagende optionele expedities: kajak-, Zodiac-, catamaran- en wandeltochten onder begeleiding van een zeer bekwaam en deskundig Seabourn expeditieteam. Het samengestelde expeditieteam bestaat uit ervaren wildernisexperts, wetenschappers, historici en Zodiac-operators. Seabourn-excursies kunnen van tevoren door gasten worden gereserveerd.

‘Zoals elk jaar, zijn we verheugd ons ervaren en gekwalificeerd expeditieteam te presenteren voor het komende seizoen 2019 in Alaska en British Columbia. De kracht van de groep ligt in de combinatie van passie, jarenlange ervaring en lokale kennis,’ zegt Robin West, Vice President van Expedition Operations voor Seabourn. ‘Het expeditieteam neemt de gasten niet enkel mee op excursies, maar deelt ook hun kennis en ervaringen aan boord van de Seabourn Sojourn met o.a. gratis lezingen over hun vakgebieden, zoals maritieme biologie, geologie, ornithologie en geschiedenis. Ze zijn verder beschikbaar om de gasten aan boord te wijzen op dieren in het wild, om hen bij het diner te vergezellen en om vragen te beantwoorden over de wilde en ongerepte wonderen die hen – én de gasten – elk jaar weer aantrekken.’ Daarnaast vertelt het team hun avonturen met verhalen en foto’s via Seabourn’s Ventures Tracker.

Extra stimulans
Voor reizigers die overwegen om in 2019 een reis naar Alaska en British Columbia te maken, is er nu een extra stimulans om een ‘Veranda for Ocean-View’ upgrade te boeken. Het aanbod, dat geldig is tot en met 13 februari 2019 als onderdeel van het Signature Savings-evenement, biedt de waarde van een Veranda-suite voor de prijs van een Veranda-suite met zeezicht.

Er zijn verschillende cruises beschikbaar om ‘America’s Last Frontier’ te ontdekken, van 11-, 12- en 14-daagse Alaska-routes aan boord van de Seabourn Sojourn, gepland van juni tot oktober 2019. De unieke reizen combineren de populairste havens van Alaska met zelden bezochte verborgen pareltjes van de Inside Passage en British Columbia, inclusief bestemmingen zoals Alert Bay en Klemtu.

De cruises op de Seabourn Sojourn zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!