Princess Cruises introduceert grootste balkons op zee

Princess Cruises introduceert dit jaar op haar nieuwe cruiseschip Sky Princess het grootste balkon op zee. Ze maken onderdeel uit van de twee Sky Suites aan boord van het schip dat in oktober 2019 in de vaart komt. De accommodaties zijn centraal gelegen op het hoogste dek. De gemeubileerde balkons hebben een oppervlakte van 94 en 88 vierkante meters. Ze bieden een perfect uitzicht op het Movie Under the Stars screen. Daarnaast heb je een indrukwekkend uitzicht van 270 graden. De suites bieden plek aan maximaal 5 gasten.

De Sky Suites beschikken over twee slaapkamers, twee badkamers en een eethoek met een dakraam. Sky Suites-gasten kunnen voor het inschepen profiteren van de diensten van een concierge (aan wal). Eenmaal aan boord kunnen ze genieten van Sanctuary voorzieningen op hun balkon, een prive suite ‘experience manager’, gratis toegang tot de Lotus Spa’s Enclave, dineren op het balkon en een telescoop voor Discovery Stargazing at Sea. Meer exclusieve services die worden aangeboden aan Sky Suites-gasten worden in de komende maanden bekendgemaakt.

‘We hebben het voortouw genomen bij tal van innovaties in de cruise-industrie om te blijven voldoen aan de behoeftes van de hedendaagse vakantieganger. Van al onze hutten nieuwigheden is er nog nooit zo’n grote vraag geweest naar deze Sky Suites. Onze vloot biedt een van de hoogste percentages balkonhutten in alle hutcategorieen in de sector. We kijken uit naar de komst van de grootste balkons op zee, waar gasten kunnen ontspannen en in stijl een feestje kunnen houden’, aldus Jan Swartz, president van Princess Cruises.

De Sky Suites zullen naast de Sky Suites ook hun opwachting maken op de toekomstige Enchanted Princess. De verkoop van beide schepen is reeds van start gegaan. De Sky Princess maakt haar debuut in de Middellandse Zee in oktober 2019. De Enchanted Princess zal in 2020 in de vaart komen in Europa. Beide cruiseschepen (capaciteit 3.660 passagiers) zullen beschikken over zowel de beste voorzieningen van de Royal Princess, Regal Princess en Majestic Princess als enkele nieuwigheden die een doorontwikkeling zijn van het design van de huidige schepen.

Lijkt deze Sky Suite jou wel wat? Cruises op de Sky Princess zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!