Zeetours en Holland America Line in de prijzen

Zeetours en Holland America Line zijn zaterdagavond in de prijzen gevallen op het Reisgala in Hotel van Oranje in Noordwijk. Ze zijn de winnaars van de Vakantie Awards 2019 in de categorieën Cruiseagent en Cruiserederij. In totaal werden er in 22 categorieën awards uitgereikt aan bedrijven in de toeristische sector. De stemmen werden alleen uitgebracht door medewerkers in de reisbranche. Het is daarmee een onderscheiding van- en voor reisprofessionals. Andere genomineerden in de categorie Cruise Agent waren Cruise Travel en TUI en in de categorie Cruiserederij AIDA Cruises en MSC Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​