Zeetours en Holland America Line in de prijzen

Zeetours en Holland America Line zijn zaterdagavond in de prijzen gevallen op het Reisgala in Hotel van Oranje in Noordwijk. Ze zijn de winnaars van de Vakantie Awards 2019 in de categorieën Cruiseagent en Cruiserederij. In totaal werden er in 22 categorieën awards uitgereikt aan bedrijven in de toeristische sector. De stemmen werden alleen uitgebracht door medewerkers in de reisbranche. Het is daarmee een onderscheiding van- en voor reisprofessionals. Andere genomineerden in de categorie Cruise Agent waren Cruise Travel en TUI en in de categorie Cruiserederij AIDA Cruises en MSC Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.