Virgin Voyages toont eerste beelden van hutten op Scarlet Lady

Virgin Voyages heeft de eerste beelden getoond van de hutten aan boord van haar eerste cruiseschip Scarlet Lady, dat begin volgend jaar in Miami haar debuut zal maken. Het schip krijgt voor haar 2.770 passagiers 1.408 hutten. Daarvan heeft 93% uitzicht op zee en 86% een zogenaamde ‘Sea Terrace’ oftewel een balkon. Het uitzicht op zee staat dan ook centraal bij het moderne design van de hutten.

Virgin Voyages introduceert in haar hutten de op maat gemaakte ‘Seabed’, een bed die overdag kan worden omgetoverd tot een zithoek waardoor er voldoende ruimte is om vrienden uit te nodigen in de hut. Hierdoor wordt het ongemak weggenomen dat zij vanwege onvoldoende plek plaats moeten nemen op andermans bed.

De lichten in alle hutten passen zich automatisch aan aan de tijd van de dag en de locatie waar het schip op dat moment vaart. De hutten zijn ontworpen om energie te besparen. Zo detecteert het wanneer je je hut verlaat waardoor automatisch de zonwering kan worden gezakt en de airconditioning wordt aangepast. Alle balkons beschikken daarnaast over een op maat gemaakte hangmat.

De Scarlet Lady biedt naast de gebruikelijke suites, balkonhutten, buitenhutten en binnenhutten voor gasten die in een groep reizen speciale hutten met vier stapelbedden in chaletstijl. Daarnaast zijn er ook hutten die in het bijzonder zijn ontworpen voor solo-reizigers.

De Scarlet Lady gaat in haar inaugurele seizoen vanuit Miami 5- en 6-daagse cruises varen naar Cuba met overnachting in Havana, 6-daagse cruises naar de Costa Maya in Mexico en 6-daagse cruises naar Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek. Alle routes bevatten een overnachting of een laat vertrek vanuit de bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!