Holland America Line haalt 6 miljoen dollar op voor kankerbestrijding

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat het inmiddels 6 miljoen dollar heeft gedoneerd voor kankerbestrijding. Deze mijlpaal werd bereikt tijdens de recente O, The Oprah Magazine ‘Girls’ Getaway’ cruise aan boord van de Nieuw Statendam. Dit bedrag is opgehaald door gasten en werknemers van Holland America Line. Het geld is bijeengebracht door het ‘On Deck’ programma dat vijf kankerorganisaties in de VS, Australië, Canada, Nederland (KWF Kankerbestrijding) en Engeland ondersteunt.

‘On Deck for a Cause’ nodigt gasten tijdens een zeedag op elke cruise uit om deel te nemen aan een niet competitieve 5km sponsorloop aan boord van één van de 15 Holland America Line schepen. Afhankelijk van het schip zijn dit 9 tot 12 rondjes. Sinds 2006 hebben 395.000 cruisepassagiers meegedaan aan meer dan 5.600 sponsorlopen in dit programma. Gasten van alle leeftijden doneren $20 en ontvangen naast de loop, o.a. een ‘On Deck for a Cause’ t-shirt, een armbandje en een receptie na de loop.

Om deze $6 miljoen mijlpaal te vieren wordt op elk schip de standaard receptie met de traditionele limonade uitgebreid met muziek, champagne, taart en andere lekkernijen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.