Captain Cruise naar nieuw kantoor met reisbureau

De cruise aanbieder Captain Cruise is in januari verhuisd van Uitgeest naar Naaldwijk, onder de rook van Den Haag. In het nieuwe pand is nu ook een reisbureau aanwezig waar klanten op afspraak langs kunnen komen.

Robert Pieter Gardenier, eigenaar van Captain Cruise: “Met deze stap naar de randstad verwacht ik dat wij meer klanten kunnen benaderen om het mooie product van cruises te kunnen verkopen.  Het kantoor is twee keer zo groot en we hebben nu een reisbureau waar klanten op afspraak kunnen komen. Tevens hebben wij 2 parkeerplekken speciaal voor onze medewerkers en klanten voor de deur. Komen de klanten met de bus? Geen probleem, Captain Cruise rijdt de klanten tegemoet en haalt ze op bij de bushalte met de Captain Cruise auto’s! Door deze stap te maken, samen met een nieuw ervaren cruiseteam en diverse innovaties die in 2019 uitgerold gaan worden met o.a. nieuwe systemen, is Captain Cruise klaar voor de toekomst!”.

De nieuwe adresgegevens van Captain Cruise:

Captain Cruise B.V.
Slotenmakerstraat 12
2672 GD Naaldwijk
www.captaincruise.nl
088 – 501 8 501

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 gedachten over “Captain Cruise naar nieuw kantoor met reisbureau

 • 10 februari 2019 om 11:50
  Permalink

  in het artikel van Captain Cruise staat een basisschoolfout: verhuisd is met een d en niet met t. Staat erg slordig.

  • 10 februari 2019 om 20:37
   Permalink

   Hartelijk dank. We hebben het aangepast.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.