Seven Seas Splendor gelanceerd in Ancona

Dit weekend is de Seven Seas Splendor te water gelaten op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona. Ze is het tweede superdeluxe cruiseschip dat de Italiaanse scheepsbouwer fabriceert voor Regent Seven Seas Cruises. Oplevering staat gepland in 2020.

Net als haar zusterschip Seven Seas Explorer, dat in 2016 haar debuut maakte, zal de Seven Seas Splendor een brutotonnage van 55.000 hebben. Het gaat plek bieden aan 750 passagiers. Het krijgt met de Regent Suite de grootste suite ooit gebouwd op een cruiseschip.

In januari kwamen Fincantieri en moedermaatschappij Norwegian Cruise Line Holdings tot een akkoord over de bouw van een derde schip in dezelfde serie. Deze moet in 2023 in de vaart komen.

Cruises met de toekomstige Seven Seas Splendor zijn boekbaar bij:

CruiseOnline - Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!