Cruisereiziger
Doop

Mein Schiff 2 feestelijk gedoopt in Lissabon

Zaterdagavond is in Lissabon de nieuwe Mein Schiff 2 van TUI Cruises gedoopt door zangeres Carolin Niemczyk van het Duitse duo Glasperlenspiel. Daarbij zong ze het door haar speciaal gecomponeerde dooplied Unser Zeit. Voor het eerst in de geschiedenis van Lissabon werd een cruiseschip in deze stad gedoopt. De zangeres hees de doopvlag waardoor de champagnefles tegen de boeg kapot werd geslagen.  Na de indrukwekkende ceremonie op het water barstte het vuurwerk los en genoten de 2800 gasten aan boord van een spectaculair doopfeest.

Na de doopcruise vaart het schip vijf 7-daagse cruises van en naar Gran Canaria. Eind maart 2019 reist de nieuwe Mein Schiff 2 naar Palma de Mallorca. Daarvandaan beginnen gedurende de zomer diverse cruises naar het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Deze cruises duren van 7-10 nachten. Je bezoekt daarbij bijvoorbeeld Corsica, Ibiza, Mallorca, La Spezia, Cannes, Barcelona en Civitavecchia.

Cruisereiziger Miriam reisde recent mee op de nieuwe Mein Schiff 2. Ontdek digitaal samen met Miriam het schip via onderstaande reportages:

Cruises op de Mein Schiff 2 zijn verkrijgbaar bij:

TUI Cruises Captain Cruise Cruisereizen TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)