Celebrity Millennium na renovatie terug in de vaart

De Celebrity Millennium is terug in de vaart na een uitgebreide droogdok in Singapore. De renovatie is onderdeel van het 500 miljoen dollar kostende moderniseringsprogramma The Celebrity Revolution van Celebrity Cruises. Daarbij worden de schepen in de Millennium- en Solstice-klasse uitgerust met diverse voorzieningen die o.a. recent op het nieuwe vlaggenschip Celebrity Edge zijn geïntroduceerd waaronder het Celebrity’s Retreat concept. Dit zijn exclusieve faciliteiten voor gasten in de Suite klasse en bestaat o.a. uit The Retreat Sundeck en The Retreat Lounge. Opvallend is ook het nieuwe kleurenschema op de romp van het schip, net als de Celebrity Edge.

Alle accommodaties op de Celebrity Millennium beschikken na de upgrade over een fris, chique ontwerp. Ze bevatten daarnaast Celebrity’s eXhale-beddengoed met exclusieve luxueuze kasjmiermatrassen, RFID-vergrendelingen, goede Xcelerate en Bluetooth-mogelijkheden.

Het onder gasten favoriete restaurant Qsine is toegevoegd en volledig gerenoveerd. Deze biedt nu de virtuele Le Petit Chef-ervaring. Daarnaast hebben het Oceanview Café en de Main Restaurants een herontwerp ondergaan met nieuwe texturen en nieuwe afwerkingen.

Tot de andere nieuwigheden behoren o.a.:

– Uitbreiding van de nieuwe SEA Thermal Suite – voor het eerst geïntroduceerd op Celebrity Edge – om een inspirerende reeks therapeutische spa-ervaringen op zee aan te bieden
– Exclusieve nieuwe winkelervaringen met gewilde merken en ontwerpers, zoals Shinola, John Hardy en Hublot, plus ultramoderne digitale fotogalerijen.
– Vernieuwde bars en lounges, waaronder de pas opnieuw ontworpen Passport Bar en een uitbreiding van Celebrity’s populaire Gastrobar-concept, dat meer dan 40 ambachtelijke bieren, creatieve cocktails en gastronomisch comfortvoedsel serveert
– Meer upgrades voor de openbare locaties inclusief The Hideaway, Team Earth, The Library en meer.

De Celebrity Millennium is het eerste schip in de vloot dat de revitalisering heeft ondergaan. De overige schepen zullen tot 2023 onder handen worden genomen.

Cruises op de Celebrity Millennium zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Hoe ziet het schip eruit? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!