Cruiseschip IONA bezoekt Rotterdam en Amsterdam in 2020/2021

Het nieuwe cruiseschip van P&O Cruises, Iona, zal tijdens haar eerste winterseizoen 2020/2021 een aantal korte cruises gaan maken naar Amsterdam, Brugge, Hamburg en Rotterdam. De precieze data en lengte van deze cruises maakt de rederij in maart 2019 bekend. Het 5.200 passagiers tellende schip komt in mei 2020 in de vaart. In haar eerste zomerseizoen bezoekt het schip voornamelijk Noorwegen met bestemmingen zoals Geirangerfjord, Stavanger, Alesund en Olden. De Iona opereert bij ingebruikname als eerste schip in de vloot van P&O Cruises volledig op LNG.

Elk detail van het schip (180.000 brutoton) is ontworpen met de gedachte dat het uitzicht op het steeds wisselende landschap perfect moet zijn. Een goed voorbeeld daarvan is het Grand Atrium met glazen wanden van 3 dekken hoog. Daarnaast is er de SkyDome bovenop het schip met een glazen dak en temperatuurregeling en nieuwe minisuites met serres.

Update augustus 2019: De Iona zal op 24 oktober 2020 vanuit Southampton alleen varen naar Hamburg, Rotterdam (28 oktober 2020), en Zeebrugge

Nieuwsgierig naar de Iona? Ze is boekbaar bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.