Cruiseschip IONA bezoekt Rotterdam en Amsterdam in 2020/2021

Het nieuwe cruiseschip van P&O Cruises, Iona, zal tijdens haar eerste winterseizoen 2020/2021 een aantal korte cruises gaan maken naar Amsterdam, Brugge, Hamburg en Rotterdam. De precieze data en lengte van deze cruises maakt de rederij in maart 2019 bekend. Het 5.200 passagiers tellende schip komt in mei 2020 in de vaart. In haar eerste zomerseizoen bezoekt het schip voornamelijk Noorwegen met bestemmingen zoals Geirangerfjord, Stavanger, Alesund en Olden. De Iona opereert bij ingebruikname als eerste schip in de vloot van P&O Cruises volledig op LNG.

Elk detail van het schip (180.000 brutoton) is ontworpen met de gedachte dat het uitzicht op het steeds wisselende landschap perfect moet zijn. Een goed voorbeeld daarvan is het Grand Atrium met glazen wanden van 3 dekken hoog. Daarnaast is er de SkyDome bovenop het schip met een glazen dak en temperatuurregeling en nieuwe minisuites met serres.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *