Fin benoemd tot kapitein Sky Princess

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat Heikki Laakkonen de kapitein wordt van haar nieuwe cruiseschip Sky Princess, dat later dit jaar in de vaart komt. De Fin zal aan het roer staan tijdens de inaugurele cruises in Europa. Het schip (143.700 brutoton) vertrekt daarna naar de Caribbean. Laakkonen zal bij de lancering worden bijgestaan door Chief Engineer Officer Fabio Bracelli, Hotel General Manager Terri Cybuliak en Staff Captain Giovanni Cardile.

Laakkonen is sinds 2001 in dienst van Princess Cruises. Hij maakte in 2013 zijn debuut als kapitein van de Pacific Dawn. Daarna had hij nog de leiding over de Pacific Pearl, Crown Princess, Island Princess, Caribbean Princess, Coral Princess, Golden Princess en Sapphire Princess. Hij is er trots op dat hij het nieuwste schip van Princess in de vaart mag brengen. ‘De Sky Princess wordt een prachtige aanvulling op de vloot. Ik ben zeer vereerd dat ik ben uitgekozen om dit ontzagwekkende schip aan onze gasten te introduceren’, aldus Laakkonen.

De inaugurele cruises van de Sky Princess in Europa omvatten 10 vertrekken met 8 unieke routes in de Middellandse Zee. De eerste 7-daagse cruise van Athene (Pireaus) naar Barcelona vertrekt op 20 oktober 2019. Na haar introductie in Europa vaart ze vanaf december 2019 haar eerste seizoen in de Caribbean.

Het vierde cruiseschip in de Royal-klasse zal tot april 2020 vanuit haar thuishaven Port Everglades in Fort Lauderdale 7-daagse cruises gaan maken afwisselend naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean met o.a. verblijven tot laat in de avond in St. Thomas en Cozumel.

Cruises met de Sky Princess zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!