Norwegian Epic raakt dok in Puerto Rico

Cruiseschip Norwegian Epic van Norwegian Cruise Line raakte dinsdag gedeeltes van een pier in San Juan. In een verklaring van de rederij staat dat het schip veel last had van wind komend van één kant. Twee gedeelten van de pier zijn vernietigd. Er is gelukkig niemand gewond geraakt en de gasten konden toch het eiland bezoeken.

De Norwegian Epic vertrok afgelopen zaterdag vanuit Port Canaveral (Florida) voor een 8-daagse cruise naar onder andere privé-eiland Great Stirrup Cay en de Britse en Amerikaanse Maagdeneilanden. De cruise zou oorspronkelijk niet Puerto Rico bezoeken. Het schip heeft echter technische problemen waardoor de route aangepast werd.

De boeg van het schip raakte beschadigd. Echter niet zo ernstig dat de romp gescheurd is. Het is onduidelijk of het schip verder kan varen. Op woensdagavond (Nederlandse tijd) ligt het schip nog in San Juan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)