Kiel gelegd van Silver Moon in Ancona

Afgelopen week is op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona de kiel gelegd van de Silver Moon. Het is de tweede van drie nieuwe cruiseschepen in de Muse-klasse voor Silversea Cruises. Naar verwachting vindt de oplevering volgend jaar plaats. De Silver Moon wordt het zusterschip van de Silver Muse, die in 2017 in de vaart kwam, en de Silver Dawn die in 2021 in de planning staat.

Het schip krijgt een brutotonnage van 40.700 en een capaciteit van 596 passagiers. Ze behoudt hiermee de intimiteit van een klein schip en ruime accommodaties met alleen suites dat kenmerkend is voor Silversea. De Silver Moon wordt het 10e schip in de vloot. Het krijgt het ‘Green star 3 Design’ wat betekent dat het is ontworpen, gebouwd en uitgerust om lucht- en watervervuiling te voorkomen.

Silversea boek je bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!