Start laatste fase bouw Celebrity Flora in Schiedam

De Celebrity Flora is afgelopen week gearriveerd in Schiedam na een succesvol transport vanaf de werf van De Hoop in Lobith/Tolkamer. Het eerste nieuwbouw expeditieschip van Celebrity Cruises ligt nu aan de kade bij Mammoet. Daar start de laatste fase van haar bouw. De zeetesten staan gepland rond 20 maart. De uiteindelijke oplevering van het schip, dat speciaal voor de Galapagos Eilanden wordt gebouwd, zal eind maart plaatsvinden.

De Celebrity Flora zal in haar inaugurele seizoen verschillende 11- en 12-daagse cruises varen (met een optie voor een 17-daagse route) naar bestemmingen in de regio in 2019 en 2020. Met Baltra op de Galapagos Eilanden als thuishaven zal Celebrity Flora van Celebrity Cruises haar maiden voyage varen op 26 mei 2019. De verkoop is reeds van start gegaan.

Bron/foto: De Hoop

Wil je ook cruisen op dit schip? Cruises met de Celebrity Flora zijn verkrijgbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.