Oceania Cruises maakt route 180-daagse wereldcruise van 2021 bekend

Oceania Cruises heeft de route van de 180-daagse wereldcruise van de Insignia in 2021 bekendgemaakt. Tijdens deze bijzondere reis worden 100 havens aangedaan in 44 landen, 6 continenten, 3 oceanen en 44 zeeën. Het vertrek van de Insignia staat op 9 januari 2021 gepland in Miami en eindigt in New York op 9 juli 2021.  Hoogtepunten zijn de dagen waarop je meerdere dagen in de haven verblijft, zoals in Myanmar en Istanbul (beide 3 dagen) en 2 dagen in onder andere Bora Bora, Cairns, Mumbai, Luxor en Jeruzalem.  Uniek zijn ook de exclusive Shoreside Events waar cruisereizigers getrakteerd worden op bijzondere evenementen en/of optredens. In Livorno ontmoet je Matteo Bocelli (zoon van Andrea Bocelli) op het familie strand resort en in Dublin zie je de wereldberoemde Riverdance dansers.

De wereldcruise leidt je door het uitgebreide Panamakanaal van Miami naar San Francisco. Vervolgens maakt de Insignia de overtocht richting Hawaii en eilanden zoals Pago Pago en door naar Nieuw-Zeeland en Australië.  Via Indonesië en HongKong vaar je onder andere naar Thailand en Myanmar waar je zelfs een aantal dagen verblijft. De Insignia bezoekt daarna het Midden-Oosten en via Egypte en Israel wordt de Middellandse Zee bereikt. Uniek voor deze wereldcruise is de tocht richting het Westen van Europa, Ijsland en Groenland. Op 9 juli eindigt de cruise via Noord-Amerika in New York.

Standaard ontvang je bij de wereldcruise van Oceania de volgende extra’s zodat het onbezorgd cruisen wordt:

  • Keuze uit 70 gratis excursies of gratis (alcoholisch) drankpakket of $7000 boordtegoed
  • Fooien inclusief
  • Hotelovernachting voorafgaand aan cruise
  • Gratis bagage service, transfers
  • Gratis wasservice
  • Gratis internet
  • Gratis medische zorg

Bovendien ontvang je standaard bij Oceania Cruises gratis dineren in de specialiteitenrestaurants en zijn alle softdrinks en koffie (water, sap, thee) inclusief in de prijs.

De wereldcruise start bij €36,139 per persoon (voor een binnenhut).

De Insignia is o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)