Cruisereiziger
Bouw

Scheepsromp HANSEATIC inspiration onderweg naar Noorwegen

De HANSEATIC inspiration, de tweede van drie nieuwe luxe expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises, is momenteel onder begeleiding van een sleepboot onderweg naar Noorwegen. De afgelopen periode is het geraamte van het schip gefabriceerd op de scheepswerf van VARD in Tulcea, Roemenië. Na de 24- tot 28-daagse tocht van 4.000 nautische mijlen naar Alesund via o.a. Istanbul en Gibraltar begint op de VARD Langsten werf het werk aan de inrichting van het schip.

In oktober van dit jaar maakt de HANSEATIC Inspiration, dat plek gaat bieden aan 230 passagiers, haar debuut. Op 13 oktober wordt ze gedoopt in Antwerpen. In tegenstelling tot haar zusterschepen HANSEATIC nature (april 2019) en HANSEATIC spirit (2021) zal zij zich gaan richten op zowel de Duitse als de internationale markt. 

Cruises met de HANSEATIC inspiration zijn boekbaar bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen TUI

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger