Scheepsromp HANSEATIC inspiration onderweg naar Noorwegen

De HANSEATIC inspiration, de tweede van drie nieuwe luxe expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises, is momenteel onder begeleiding van een sleepboot onderweg naar Noorwegen. De afgelopen periode is het geraamte van het schip gefabriceerd op de scheepswerf van VARD in Tulcea, Roemenië. Na de 24- tot 28-daagse tocht van 4.000 nautische mijlen naar Alesund via o.a. Istanbul en Gibraltar begint op de VARD Langsten werf het werk aan de inrichting van het schip.

In oktober van dit jaar maakt de HANSEATIC Inspiration, dat plek gaat bieden aan 230 passagiers, haar debuut. Op 13 oktober wordt ze gedoopt in Antwerpen. In tegenstelling tot haar zusterschepen HANSEATIC nature (april 2019) en HANSEATIC spirit (2021) zal zij zich gaan richten op zowel de Duitse als de internationale markt.

Cruises met de HANSEATIC inspiration zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.