Nieuwe functies voor de Carnival Hub App

Carnival Cruise Line heeft nieuwe functies toegevoegd aan haar cruise-app, die inmiddels beschikbaar is op alle 25 cruiseschepen in de vloot van de Amerikaanse rederij. Met de ‘Hub App’, die reeds 5,1 miljoen keer is gedownload, kunnen passagiers hun cruise direct na het boeken zelf beheren. Gasten kunnen bijvoorbeeld ruim voor haar reis excursies of spabehandelingen reserveren, specialiteitenrestaurants boeken of online inchecken.

Ook eenmaal aan boord is de app een hulpmiddel. Het staat je toe om je boordaccount te controleren, de route van het schip in realtime te volgen of het actuele entertainmentaanbod op te vragen. Populair is de ‘Pizza Anywhere’-functie, waarbij je een pizza kan bestellen en voor 5 dollar op elke lokatie op het schip kan laten bezorgen. De kosten worden automatisch op je account gezet.

Bij de bestelling wordt je lokatie op een interactieve scheepskaart gemarkeerd en wordt er een selfie toegevoegd voor identificatie. Bij ‘Pizza Anywhere’, dat voor de eerste keer werd geintroduceerd op de Carnival Horizon en CArnival Vista, kan je kiezen uit 5 handgemaakte pizza’s: margherita, funghi, prosciutto, pepperoni en quattro formaggi.

De service is nu ook beschikbaar op 9 andere schepen: Carnival Victory, Carnival Magic, Carnival Breeze, Carnival Conquest, Carnival Dream, Carnival Sensation, Carnival Glory, Carnival Ecstasy en Carnival Libery. De rest van de schepen volgt later dit jaar. De verwachting is het in de toekomst ook mogelijk is om een drankje bij je pizza te laten bezorgen. De app is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store en de Google Play Store.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!