Celebrity Cruises lanceert Galapagos-vaarschema in 2021

Celebrity Cruises heeft de nieuwe vaarschema’s voor 2021 bekendgemaakt voor haar twee expeditieschepen Celebrity Flora en Celebrity Xpedition in de Galapagos eilanden. De twee schepen, die elk plek bieden aan 100 cruisereizigers, zullen 8-daagse Galapagos-cruises gaan maken waarbij zowel ervoor of erna een landprogramma naar Quito of Machu Picchu mogelijk is.

De Celebrity Flora biedt een zogenaamde binnen en buiten lus route aan. De binnen lus bevat stops in Baltra, Daphne Island, Santiago, Isabela, Bartolome Island, Santa Cruz, North Seymour Island en San Cristobal. De buiten lus bezoekt Baltra, Daphne Island, Espanola, Floreana, Isabela, Fernandina en Santa Cruz.

De Celebrity Xpedtion vaart een Noordelijke en Zuidelijke lus. De Noordelijke optie stopt in Baltra, Santa Cruz, Santiago, Isabela, Fernandina, Bartolome Island en Genovesa. De Zuidelijke route stopt in Baltra, Noord-Seymour, Santa Fe, San Cristobal, Floreana, Isabela, Santa Cruz en Espanola.

Alle Galapagos-afvaarten van Celebrity kunnen worden gecombineerd met een landprogramma voor en na de cruise naar Quito en Machu Picchu voor een totaalpakket van 10, 11 en 16 nachten. In de hoofdstad van Ecuador zullen passagiers de evenaar passeren in het Half of the World Park and Museum en de historische kloosters bezoeken. In Peru kunnen de reizigers de ruïnes in de Heilige Vallei en Machu Picchu bezichtigen.

Later dit jaar zal de Celebrity Flora worden gelanceerd en de gerenoveerde Celebrity Xpedtion terug in de vaart komen. De Xpedition onderging vorig jaar september een 7-daagse upgrade waarbij o.a. snellere WiFi, nieuw ontworpen hutten, lounges en restaurants werden toegevoegd. De verbeteringen die de komende maanden nog volgen behelzen vernieuwde suites en voorzieningen.

Cruises met de Celebrity Flora zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)