Norwegian Escape helt over: gewonden onder passagiers en personeel

Cruisereizigers van de Norwegian Escape maakten zondagavond rond kwart voor 12 een aantal bange minuten door. Harde wind zorgde ervoor dat het schip overhelde naar één kant, wel zo’n 35 tot 45 graden. Dit veroorzaakte grote paniek op het schip. Vrijwel alles wat los stond, viel op de grond.
Volgens ooggetuige verslagen was ook het personeel geschrokken van deze overhelling. Volgens een van de passagiers raakten de tenders zelfs het water.

Er waren gewonden onder cruisepassagiers en personeelsleden. Norwegian Cruise Line vertelde over deze heftige gebeurtenis op social media. De huidige route van het schip wordt verder gevaren en arriveerde het schip vandaag wel iets eerder in Port Canaveral. Daarna zal ze door varen naar Great Stirrup Cay, Nassau op de Bahama’s en keert ze terug naar haar starthaven New York op 10 maart.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.