Cruisereiziger
Telecommunicatie

Princess Cruises biedt snel internet op meer cruiseschepen

Princess Cruises heeft laten weten dat MedallionNet, genoemd als de beste WIFI-verbinding op zee, binnenkort beschikbaar is op meer dan de helft van de cruiseschepen in haar vloot. Naar aanleiding van de grote vraag zullen nog voor eind 2019 de snelle, betaalbare, betrouwbare en onbeperkte internetdiensten worden uitgebreid naar de Coral Princess (5 april), Island Princess (15 mei), Crown Princess (30 juni), Emerald Princess (3 augustus), Sky Princess (12 oktober) en Golden Princess (20 december). MedallionNet is reeds actief op de Caribbean Princess, Regal Princess, Royal Princess en Ruby Princess.

‘Gasten en bemanning zijn dol op MedallionNet. We breiden het zo snel mogelijk uit over de vloot zodat in de nabije toekomst iedereen die met ons vaart de beste WiFi op zee zal ervaren. Terwijl velen met ons mee cruisen om zich los te maken van hun digitale leven, realiseren we ons dat het aanbieden van eenzelfde verbinding als aan land vanaf elke locatie op het schip iets is dat gasten waarderen. Ze hebben zo de mogelijkheid om fims, muziek, sport of videochat te streamen en hun geweldige ervaringen te delen zo veel ze zelf willen’, aldus Jan Swartz, president van Princess Cruises.

MedallionNet is een van de vele voorzieningen die Princess Cruises aanbiedt via haar Ocean Medallion-programma. Gasten kunnen o.a. ook profiteren van een versneld incheckproces, drankjes bestellen over het gehele schip, eenvoudig lokaliseren van en chatten met vrienden en familie aan boord.

Cruises van Princess Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)