Win een exclusief Monopoly spel van de MSC Bellissima!

Cruisereiziger Miriam bezocht van 1-3 maart de nieuwe MSC Bellissima in Southampton en maakte de doop mee. Speciaal voor deze gelegenheid verloot Cruisereiziger een exclusief MSC Bellissima Monopoly spel! Je speelt het spel waarbij je hutten en suites moet gaan verzamelen terwijl je 22 havens door heel de wereld kunt bezoeken. En mag je naar de MSC Yacht Club, of moet je in de haven vastgelegd worden?

Wat moet je doen?

Stuur tot en met woensdag 13 maart 2019 een e-mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl met het juiste antwoord op de volgende vraag:

Hoeveel Swarovski kristallen heeft een trede van de trappen in het atrium? 

Tip! Het juiste antwoord staat in één van onderstaande artikelen:

Heel veel succes!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “Win een exclusief Monopoly spel van de MSC Bellissima!

 • 10 maart 2019 om 20:49
  Permalink

  Een trede van de trappen in het atrium heeft 640 Swarovski kristallen!

  • 10 maart 2019 om 20:55
   Permalink

   Deze reactie was een foutje

Reacties zijn gesloten.