Win een exclusief Monopoly spel van de MSC Bellissima!

Cruisereiziger Miriam bezocht van 1-3 maart de nieuwe MSC Bellissima in Southampton en maakte de doop mee. Speciaal voor deze gelegenheid verloot Cruisereiziger een exclusief MSC Bellissima Monopoly spel! Je speelt het spel waarbij je hutten en suites moet gaan verzamelen terwijl je 22 havens door heel de wereld kunt bezoeken. En mag je naar de MSC Yacht Club, of moet je in de haven vastgelegd worden?

Wat moet je doen?

Stuur tot en met woensdag 13 maart 2019 een e-mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl met het juiste antwoord op de volgende vraag:

Hoeveel Swarovski kristallen heeft een trede van de trappen in het atrium? 

Tip! Het juiste antwoord staat in één van onderstaande artikelen:

Heel veel succes!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Win een exclusief Monopoly spel van de MSC Bellissima!

 • 10 maart 2019 om 20:49
  Permalink

  Een trede van de trappen in het atrium heeft 640 Swarovski kristallen!

  • 10 maart 2019 om 20:55
   Permalink

   Deze reactie was een foutje

Reacties zijn gesloten.