Fotoreportage: Highlights van MSC Bellissima

Cruisereiziger Miriam is aan boord geweest van de MSC Bellissima in Southampton voor een korte kennismaking. In deze fotoreportage laat ze je een aantal highlights zien die nog niet in eerdere artikelen zijn verschenen:

Eten en drinken

Vrijwel alle specialiteitenrestaurants zijn aan de promenade te vinden.  Je kunt er eten in de Kaito Sushi Bar, Teppanyaki, steakhouse Butcher’s Cut en de twee nieuwe eetgelegenheden L’Atelier Bistro en tapasbar Hola! Voor deze restaurants geldt een toeslag.

Daarnaast zijn er het buffetrestaurant Marketplace, vier hoofdrestaurants, het MSC Yacht Club restaurant (alleen voor MSC Yacht Club gasten) en een hamburger/pizza buffet bij het zwembad. Voor deze geldt dat ze zijn inbegrepen in de prijs.

Bars & Lounges

Op de MSC Bellissima heb je een grote keus uit bars door het hele schip heen. De leukste vind ik zeker de Master of the Sea, een pub! Daarnaast zijn er bijvoorbeeld een cocktail- en champagnebar.  De mooiste lounge is de Sky Lounge, maar met een beperking. Alleen gasten van suites en Aurea/Wellness hutten mogen deze lounge betreden. Dé selfie plek van de MSC Bellissima zijn de trappen van het atrium die per trede liefst 640 Swarovski diamanten bevatten.

Zwemplezier

Op de MSC Bellissima zijn 4 zwembadgebieden: 1) het overdekte Grand Canyon zwembad – met mogelijkheid om het dak te openen-, 2) voor de kinderen het Arizona Aquapark 3) het Horizonzwembad met arena 4) het Atmosphere zwembad.

Aurea en Wellness gasten mogen naar de Top Sail Lounge, een rustiger zonnedek

Sporten doe je op de Bellissima in de gym, sportzaal of op de hardloopbaan, waar je ook rustig mag wandelen. Dan wel even rechts houden 😉  Bij de sportsbar kan je bowlen, in een formule 1 wagen plaatsnemen of lekker een gezond drankje pakken met uitzicht op de sportzaal.

Theater

Voor ontspanning ga je naar het Londen Theater of naar de Carousel Lounge waar twee nieuwe Cirque du Soleil shows opgevoerd worden.

Zie voor meer foto’s van onder andere de promenade en kinderfaciliteiten: Live aan boord van MSC Bellissima: 6 verschillen met de MSC Meraviglia

Lees ook:

Wil je ook cruisen op de MSC Bellissima? Kijk eens bij:

MSC Cruises

 

Hoe is het cruisen bij MSC Cruises? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Fotoreportage: Highlights van MSC Bellissima

 • 10 maart 2019 om 13:42
  Permalink

  Miriam, bedankt voor de uitgebreide reportage en de foto`s echt genieten, ook bedankt voor je antwoorden via twitter en FB. Nog een paar weekjes en dan gaan wij een weekje genieten op dit mooie schip van MSC Bellissima.
  Groet ton.

 • 11 maart 2019 om 22:58
  Permalink

  Uiteraard graag gedaan 🙂 Heel veel voorpret en alvast veel cruiseplezier!
  Groetjes Miriam

Reacties zijn gesloten.