Cruise Norwegian app nu beschikbaar in gehele vloot

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat haar Cruise Norwegian app vanaf heden beschikbaar is op alle 16 cruiseschepen in de vloot. De mobiele dienst werd in oktober 2017 geïntroduceerd aan boord van de Norwegian Sky. Via de app hebben gasten zowel voorafgaand als tijdens hun cruise de beschikking over diverse aangeboden diensten.

Nog voordat je cruise begint geeft de app je de mogelijkheid om niet alleen online in te checken, maar ook om activiteiten, restaurants en excursies vooraf te boeken. Tevens kan je je route tot in detail bekijken. Eenmaal aan boord en verbonden met het wifi-netwerk van het schip kan je o.a. last-minute reserveringen maken, je boordrekening bekijken, activiteiten op het schip raadplegen, berichtjes sturen naar andere gasten en tegen een tarief bellen.

De Cruise Norwegian app maakt onderdeel uit van Cruise Freedom, een initiatief van de Amerikaanse rederij om via moderne technologie de gastervaring te verbeteren, van het boeken van je cruise tot en met het ontschepen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!