Doop Hapag Lloyd’s HANSEATIC nature geannuleerd

Hapag-Lloyd Cruises heeft de doop geannuleerd van de HANSEATIC nature die op 12 april in Hamburg plaats zou vinden. De werf waar het schip gebouwd wordt, kan het schip niet op tijd afleveren. De eerste cruise van 13 april zou vooralsnog wél doorgaan, zo laat Hapag Lloyd weten. De kwaliteitseisen van de rederij liggen uiteraard hoog en die moeten gehaald worden door de scheepsbouwer.

Alle pijlen zijn nu gericht op het afbouwen van het schip zodat de cruise van 13 april gehaald gaat worden. Passagiers die geboekt hebben, worden geïnformeerd door de rederij over de ontstane situatie.

De HANSEATIC nature wordt een ultraluxe expeditiecruiseschip dat in april 2019 in de vaart komt. Zusterschepen zijn de HANSEATIC inspiration en HANSATIC spirit. Het zeer luxe expeditieschip biedt in haar eerste seizoen 22 cruises aan in het Arctisch en Antarctisch gebied, en warmere gebieden zoals de Amazone en de grote meren van Noord-Amerika. Ze variëren in lengte van 4 tot 23 dagen. Hoogtepunten aan boord van het expeditieschip zijn onder andere het HanseAtrium en de Ocean Academy waar gasten zich kunnen verdiepen in de flora en fauna tijdens hun expeditiecruise door middel van lezingen en zelfstudie. Het specialiteitenrestaurant aan boord serveert onder andere Peruviaanse en Japanse gerechten. Het zeer luxe expeditieschip biedt 120 hutten en suites die in grootte variëren van 21 m2 tot en met 71 m2. Alle zes categorieën onderkomens hebben een balkon of een Frans balkon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)