Disney Magic doet in 2020 3 keer Amsterdam aan

Ook in 2020 doet het cruiseschip Disney Magic weer Nederland aan. Net als in voorgaande jaren bezoekt het schip van Disney Cruise Line Amsterdam. Uit de nieuwe zomerroutes voor 2020 van de Amerikaanse cruisemaatschappij blijkt dat onze hoofdstad maar liefst 3 keer staat ingepland d.w.z. op 26 juli (09:00-16:00 uur), 31 augustus (09:00-17:00 uur) en 14 september (09:00-18:00 uur) tijdens cruises naar West- en Noord-Europa vanuit Dover. Tijdens de laatstgenoemde cruise wordt ook Zeebrugge voor de eerste keer bezocht op 15 september (08:00-16:45 uur).
De Disney Magic is het enige schip van de rederij dat in Europa zal gaan rondvaren. In de zomer van 2020 vaart ze vanuit verschillende havens diverse routes. Vanuit Dover (4x) wordt West-Europa, Noorwegen, Groot-Brittannië en de Baltische Staten bezocht en vanuit Kopenhagen zijn er 2 Baltische Staten cruise en 1 Noord-Europese cruise. In de Middellandse Zee vaart de Disney Magic tweemaal vanuit Barcelona en 1 keer vanuit Civitavecchia. Tijdens deze laatste cruise wordt voor de eerste keer sinds 5 jaar weer Griekenland en Kroatie aangedaan.

Naast Zeebrugge doet de Disney Magic in 2020 ook de steden Gdansk (Polen), Nordfjordeid (Noorwegen) en Plymouth (Engeland) voor de eerste keer aan.

De Disney Magic zal al eerder al in Amsterdam te zien zijn, namelijk op 19 augustus 2019 van 09:00-18:30 uur.

Boek jouw cruise met Disney Magic in Europa bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Disney Magic doet in 2020 3 keer Amsterdam aan

  • 20 maart 2019 om 15:26
    Permalink

    Zeer goed nieuws voor een van de mooiste cruiseschepen met een klassieke lijn in combinatie met modern comfort. Ben wel verbaasd dat de Disney Magic niet tegenstaande de extra toeristenbelasting van acht euro per persoon per dag men toch driemaal naar Amsterdam wilt komen ! In Rotterdam zou het zeker ook hoge ogen gooien en niet misstaan en zal menigeen doen terug denken aan de mooie Nieuw Amsterdam 2 uit 1938…

Reacties zijn gesloten.