Cruisereiziger
Privé-eiland

Eerste nieuwe voorzieningen Perfect Day at CocoCay gereed

Passagiers aan boord van de Mariner of the Seas maakten zaterdag als eerste kennis met de eerste verbeteringen die door Royal Caribbean International zijn doorgevoerd op haar privé-eiland op de Bahamas, Perfect Day at CocoCay. Het zijn de eerste resultaten van de transformatie van het eiland, waarmee een investering is gemoeid van in totaal 200 miljoen dollar. In september 2018 begonnen de werkzaamheden. De laatste voorzieningen dienen in december 2019 gereed te zijn.

De Mariner of the Seas meerde aan aan de nieuwe pier, waardoor er niet meer getenderd hoeft te worden. Hierdoor hebben passagiers nog meer tijd om te genieten van alle aangeboden faciliteiten. Op dit moment zijn de Oasis Lagoon pool, het grootste zoetwaterzwembad in de Caribbean met een bar en ligstoelen in het zwembad, en de eetgelegenheden Snack Shack en Chill Grill reeds gereed.

In mei 2019 staat de officiële opening van Perfect Day at CocoCay op het programma. Dan zullen o.a. ook het Thrill Waterpark, de 490 meter lange zip line, het Splashaway Bay waterpark, de stranden Chill Island en de Up, Up and Away helium ballon zijn voltooid. In december 2019 volgen dan nog het actieve South Beach en de exclusieve Coco Beach Club met de eerste cabanas op water in de Caribbean.

Wil jij als een van de eerste het vernieuwde privé-eiland van Royal Caribbean International, Perfect Day at CocoCay ervaren? Dat kan met de gerenoveerde Navigator of the Seas tijdens 4- tot 5-daagse cruises naar de Bahamas. Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!