Eerste nieuwe voorzieningen Perfect Day at CocoCay gereed

Passagiers aan boord van de Mariner of the Seas maakten zaterdag als eerste kennis met de eerste verbeteringen die door Royal Caribbean International zijn doorgevoerd op haar privé-eiland op de Bahamas, Perfect Day at CocoCay. Het zijn de eerste resultaten van de transformatie van het eiland, waarmee een investering is gemoeid van in totaal 200 miljoen dollar. In september 2018 begonnen de werkzaamheden. De laatste voorzieningen dienen in december 2019 gereed te zijn.

De Mariner of the Seas meerde aan aan de nieuwe pier, waardoor er niet meer getenderd hoeft te worden. Hierdoor hebben passagiers nog meer tijd om te genieten van alle aangeboden faciliteiten. Op dit moment zijn de Oasis Lagoon pool, het grootste zoetwaterzwembad in de Caribbean met een bar en ligstoelen in het zwembad, en de eetgelegenheden Snack Shack en Chill Grill reeds gereed.

In mei 2019 staat de officiële opening van Perfect Day at CocoCay op het programma. Dan zullen o.a. ook het Thrill Waterpark, de 490 meter lange zip line, het Splashaway Bay waterpark, de stranden Chill Island en de Up, Up and Away helium ballon zijn voltooid. In december 2019 volgen dan nog het actieve South Beach en de exclusieve Coco Beach Club met de eerste cabanas op water in de Caribbean.

Wil jij als een van de eerste het vernieuwde privé-eiland van Royal Caribbean International, Perfect Day at CocoCay ervaren? Dat kan met de gerenoveerde Navigator of the Seas tijdens 4- tot 5-daagse cruises naar de Bahamas. Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.