Princess Cruises toont meer beelden van nieuw waterpark Caribbean Princess

Princess Cruises heeft meer beelden vrijgegeven van het toekomstige interactieve bovendek van de Caribbean Princess. Het 3.140 passagiers tellende cruiseschip zal tijdens een geplande droogdok in juni 2019 worden uitgerust met een nieuw waterpark genaamd The Reef Family Splash Zone. De nieuwe voorzieningen zullen op tijd gereed zijn voor het zomerseizoen van de Caribbean Princess waarbij wekelijkse cruises worden gemaakt vanuit Port Everglades naar het westelijke en oostelijke gedeelte van de Caribbean.

Hoogtepunten van de The Reef Family Splash Zone zijn een waterspeelplek met kinderzwembad, waterstralen, douches en interactieve walvis, een ruimte voor de gehele familie om levensgrote spelletjes te spelen, zoals bijvoorbeeld Jenga, met een familievriendelijke bar en een gerenoveerd zwembad en jacuzzi.

Klik hier voor meer informatie over The Reef Family Splash Zone.

Vraag een offerte aan voor een cruise met de Caribbean Princess bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.