Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Princess Cruises toont meer beelden van nieuw waterpark Caribbean Princess

Princess Cruises heeft meer beelden vrijgegeven van het toekomstige interactieve bovendek van de Caribbean Princess. Het 3.140 passagiers tellende cruiseschip zal tijdens een geplande droogdok in juni 2019 worden uitgerust met een nieuw waterpark genaamd The Reef Family Splash Zone. De nieuwe voorzieningen zullen op tijd gereed zijn voor het zomerseizoen van de Caribbean Princess waarbij wekelijkse cruises worden gemaakt vanuit Port Everglades naar het westelijke en oostelijke gedeelte van de Caribbean.

Hoogtepunten van de The Reef Family Splash Zone zijn een waterspeelplek met kinderzwembad, waterstralen, douches en interactieve walvis, een ruimte voor de gehele familie om levensgrote spelletjes te spelen, zoals bijvoorbeeld Jenga, met een familievriendelijke bar en een gerenoveerd zwembad en bubbelbad.

Klik hier voor meer informatie over The Reef Family Splash Zone.

Vraag een offerte aan voor een cruise met de Caribbean Princess bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!