Captain Cruise viert 10-jarig bestaan

2019 is een feestelijk jaar voor touroperator Captain Cruise,  want de touroperator bestaat 10 jaar. Eigenaar Robert Pieter Gardenier: “Ik ben er trots op om deel te mogen uitmaken van dit mooie bedrijf. Bob en Michel Kuijs (de oprichters) hebben een mooi bedrijf neergezet de afgelopen jaren. Ik ben dan ook heel blij dat zij mij vorig jaar hun bedrijf hebben toevertrouwd.”

Dit jaar heeft Captain Cruise een groot aantal feestelijke aanbiedingen en geven zij in het jubileumjaar vele prijzen weg aan klanten, waaronder cruise vakanties, saunabonnen, diners in verschillende restaurants, verzorgingsproducten, weekendjes weg, hotelovernachtingen en nog veel meer leuke prijzen.

Robert Pieter: “Met alle veranderingen van afgelopen maanden, waaronder verhuizing naar een groter pand met reisbureau in Naaldwijk, een nieuw en zeer ervaren cruiseteam en ICT-veranderingen van systemen, samen met de nog in te voeren innovaties die op stapel staan, zal Captain Cruise 2.0 in 2019 nog steviger staan om een verdere groei te realiseren!”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.