Princess Cruises introduceert nieuw waterpark op Caribbean Princess

Tijdens een geplande droogdok in juni 2019 zal Princess Cruises’ Caribbean Princess worden uitgerust met een nieuw waterpark genaamd Reef Family Splash Zone. Het gaat het Pirate’s View zwembad op dek 17 vervangen. Tijdens het aanstaande zomerseizoen in de Caribbean kunnen jong en oud er samenkomen om te genieten van de zon en het water. Het bestaat uit de volgende nieuwe waterelementen, recreatie-mogelijkheden en loungeplekken:

Splashpad met walvis-elelement – dit interactieve waterspeelplek beschikt over een kinderzwembad, diverse waterstralen en douches. Het middelpunt is een interactieve walvis waarbij uit zijn staart ‘regen’ komt.

Game Zone – de plek om met de gehele familie levensgrote spelletjes zoals Connect Four, Jenga of Cornhole te spelen, te ontspannen in het loungegedeelte of een cocktail of mocktail te drinken in een kindvriendelijke bar-setting.

Nieuw tuinmeubilair – The Reef verandert door een diversiteit aan zit- en loungemogelijkheden, van enkele ligstoelen tot secties met stoelen en banken met tafels, in een gastvrije ruimte voor zowel kleine als grote groepen.

Schaduwluifel en windpanelen – voor gasten die niet in de zon willen zitten is er een speciaal gedeelte met luifels die schaduw bieden. Daarnaast worden er voor het comfort overal windschermen geplaatst.

Nieuw licht- en muziekinstallatie – de verlichting bij het zwembad en de trappen is vernieuwd, waardoor samen met de wandverlichting de ruimte kan worden gebruikt voor avondevenementen en activiteiten.

Gerenoveerd zwembad, whirlpool en bar – het bestaande zwembad, whirlpool en bar worden aangepast aan de nieuw ontworpen ruimte met bijgewerkte bewegwijzering en moderne kunstwerken. Aanvullend zal net onder The Reef op dek 16 in de buitenruimte van kinderclub Camp Discovery een watertafel komen met bestemmingsthema. Hierbij staan de vele bijzondere bestemmingen die Princess bezoekt centraal zoals de Sydney Opera House en de Golden Gate Bridge. Het laat ook zien hoe een cruiseschip zich door water, golven en het weer beweegt en zelfs hoe het door de sluizen van het Panamakanaal navigeert.

De afgelopen jaren heeft de Caribbean Princess reeds diverse vernieuwingen ondergaan. Het was o.a. het eerste schip waar het draagbare apparaat OceanMedallion werd ingevoerd om met geavanceerde technologie meer persoonlijke service te bieden.

De Caribbean Princess zal gedurende haar zomerseizoen wisselende wekelijkse cruises vanuit Port Everglades gaan varen naar het westelijke en oostelijke gedeelte van de Caribbean.

Cruises met de Caribbean Princess zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!