Kiel gelegd van Silver Origin op Nederlandse scheepswerf

Woensdagochtend is op de Nederlandse scheepswerf De Hoop in Tolkamer de kiel gelegd van het expeditieschip Silver Origin. Het is de tweede grote mijlpaal in de bouw van het schip dat speciaal is ontworpen voor cruises naar de Galapagos Eilanden. Medio oktober vorig jaar werd door de Nederlandse scheepsbouwer het eerste stuk staal gesneden. De Silver Origin zal in maart 2020 worden opgeleverd en toetreden tot de vloot van Silversea. Het expeditieschip gaat plek bieden aan maximaal 100 personen.

De Silver Origin is het tweede expeditieschip in een kort tijdsbestek dat bij De Hoop wordt gebouwd. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de Celebrity Flora voor Celebrity Cruises. De Celebrity Flora, die ook bestemd is voor de Galapagos Eilanden, wordt dit jaar opgeleverd.

Bron foto: De Hoop

Cruises op de Silver Origin zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)