Eerste stuk staal gesneden voor Silver Origin bij scheepswerf De Hoop

Woensdagmiddag is het eerste stuk staal gesneden voor het gloednieuwe expeditieschip Silver Origin dat gebouwd gaat worden bij de Nederlandse scheepswerf De Hoop. De order was juist deze week bekend geworden. Exact om 15:00 uur in de middag werd het eerste stuk staal gesneden waarbij uiteraard een glas champagne hoorde. Het expeditieschip zal in maart 2020 worden opgeleverd.

De Silver Origin is een expeditieschip geschikt voor maximaal 100 personen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.