Eerste stuk staal gesneden voor Silver Origin bij scheepswerf De Hoop

Woensdagmiddag is het eerste stuk staal gesneden voor het gloednieuwe expeditieschip Silver Origin dat gebouwd gaat worden bij de Nederlandse scheepswerf De Hoop. De order was juist deze week bekend geworden. Exact om 15:00 uur in de middag werd het eerste stuk staal gesneden waarbij uiteraard een glas champagne hoorde. Het expeditieschip zal in maart 2020 worden opgeleverd.

De Silver Origin is een expeditieschip geschikt voor maximaal 100 personen.

Cruises op de Silver Origin zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.