Eerste stuk staal gesneden voor Silver Origin bij scheepswerf De Hoop

Woensdagmiddag is het eerste stuk staal gesneden voor het gloednieuwe expeditieschip Silver Origin dat gebouwd gaat worden bij de Nederlandse scheepswerf De Hoop. De order was juist deze week bekend geworden. Exact om 15:00 uur in de middag werd het eerste stuk staal gesneden waarbij uiteraard een glas champagne hoorde. Het expeditieschip zal in maart 2020 worden opgeleverd.

De Silver Origin is een expeditieschip geschikt voor maximaal 100 personen.

Cruises op de Silver Origin zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)