Volg zaterdagavond live doop Mein Schiff 2 in Lissabon

De doop van de nieuwe Mein Schiff 2 in Lissabon zal zaterdagavond live te zien zijn op internet. De officiële ceremonie wordt uitgezonden op de Facebook-pagina van de Duitse rederij TUI Cruises en begint omstreeks 22:30 uur. De Duitse zangeres Carolin Niemczyk zal fungeren als doopmoeder. Ze maakt onderdeel uit van het Duitse electropop duo Glasperlenspiel, dat ook een optreden zal verzorgen tijdens de festiviteiten. Na de doop zal er een grote vuurwerkshow plaatsvinden.

De Portugese hoofdstad is een van de bestemmingen tijdens de 12-daagse maiden voyage van Bremerhaven naar Las Palmas. Na de doop vervolgt het zondag haar weg naar Cadiz (Spanje) en Arrecife (Canarische Eilanden) voordat het op Gran Canaria arriveert.

Na de doopcruise vaart het schip vijf 7-daagse cruises van en naar Gran Canaria. Eind maart 2019 reist de nieuwe Mein Schiff 2 naar Palma de Mallorca. Daarvandaan beginnen gedurende de zomer diverse cruises naar het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Deze cruises duren van 7-10 nachten. Je bezoekt daarbij bijvoorbeeld Corsica, Ibiza, Mallorca, La Spezia, Cannes, Barcelona en Civitavecchia.

Cruisereiziger Miriam reisde recent mee op de nieuwe Mein Schiff 2. Ontdek digitaal samen met Miriam het schip via onderstaande reportages:

Cruises met de nieuwe Mein Schiff 2 zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.