Winnaar exclusief MSC Bellissima Monopoly spel bekend

In het kader van de doop van het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Bellissima, dat twee weken geleden plaatsvond in Southampton verlootte Cruisereiziger.nl een speciale MSC Bellissima editie van het populaire Monopoly spel, dat alleen aan boord verkrijgbaar is. Onder alle deelnemers die een e-mail stuurden is een gelukkige winnaar getrokken.

Winnaar

Het exclusieve Monopoly-spel is gewonnen door Liz Jansen! Van harte gefeliciteerd met de prijs.

We willen iedereen bedanken voor deelname aan de prijsvraag. Houd de website in de gaten voor nieuwe winacties.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.