Webcam en livestream Eemstocht Spectrum of the Seas

De Eemstocht van de Spectrum of the Seas zal aanstaande woensdagochtend live te volgen zijn via de webcam van de scheepsbouwer Meyer Werft. Traditioneel zal ook de regionale Duitse zender NDR rechtstreeks verslag doen van de tocht naar de Nederlandse Eemshaven.

De Eemstocht van het cruiseschip van Royal Caribbean start woensdag om ca.06:00 uur. Volgens de laatste planning komt het eerste schip in de Ultra Quantum-klasse (169.300 brutoton) donderdagochtend 21 maart 2019 in Nederland aan.

Vraag een offerte aan voor een cruise op de Spectrum of the Seas vanaf €452 bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.