Webcam en livestream Eemstocht Spectrum of the Seas

De Eemstocht van de Spectrum of the Seas zal aanstaande woensdagochtend live te volgen zijn via de webcam van de scheepsbouwer Meyer Werft. Traditioneel zal ook de regionale Duitse zender NDR rechtstreeks verslag doen van de tocht naar de Nederlandse Eemshaven.

De Eemstocht van het cruiseschip van Royal Caribbean start woensdag om ca.06:00 uur. Volgens de laatste planning komt het eerste schip in de Ultra Quantum-klasse (169.300 brutoton) donderdagochtend 21 maart 2019 in Nederland aan.

Vraag een offerte aan voor een cruise op de Spectrum of the Seas vanaf €452 bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)