Video: Making of the Celebrity Edge

De Celebrity Edge is al een paar maanden in de vaart. Na haar oplevering eind oktober 2018 verliet ze echter snel Europa. Aanstaande zomer zal de Edge gelukkig weer naar Europa komen. De Celebrity Edge vaart deze van mei tot en met oktober 2019 vanuit Southampton, Barcelona en Civitavecchia diverse 7- tot 12-daagse cruises door de gehele Middellandse Zee. Een aantal highlight bestemmingen zijn onder andere Valencia, Ibiza, Monaco, Catania, Navplion, Santorini en Mykonos.

In onderstaande video (van 30 minuten!) zie je mijlpalen in de bouw van het schip én hoe de architecten bepaalde ruimtes zoals de bijzondere hutten, ontworpen hebben.

 

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.