Regent Seven Seas Cruises onthult suite-details van Seven Seas Splendor

Het nieuwste cruiseschip van Regent Seven Seas Cruises, Seven Seas Splendor, wordt in februari 2020 in de vaart genomen. In januari maakte de rederij al bekend hoe de exclusieve Regent Suite aan boord van het schip eruit kom te zien. De Regent Suite zet de toon voor de 14 andere suite-categorieën op Seven Seas Splendor. Vandaag onthult de rederij alle details van de overige suites. En laat wederom zien waarom het schip staat voor geperfectioneerde luxe. Deze luxe is te vinden in details, afwerkingen én de grootte van de balkons.

Seven Seas Splendor bevat 4.200m² aan Italiaanse marmer, waaronder de met marmer afgewerkte badkamers in alle 375 suites. Er is bijna 4.380m² aan balkonruimte op het schip, wat groter is dan een American football veld, met gemiddeld 12,8 m² aan balkonruimte per suite. Daarnaast verlichten maar liefst 500 kristallenkroonluchters het interieur van het schip.

“Het perfectioneren van luxe gaat over het aandacht hebben voor de kleine en grote details,” vertelt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Van speciaal in opdracht gemaakte kunstwerken tot visueel stimulerende accenten op het hele schip. Elke ruimte op Seven Seas Splendor zal verfijnde ontwerpen weergeven die een comfortabele en stijlvolle ervaring bieden voor luxereizigers. Met een ruime verhouding passagier/ruimte ratio en een lage gasten/bemanning ratio zal Seven Seas Splendor een van ‘s werelds ruimste, gezelligste en mooiste schepen zijn die ooit over de hele wereld heeft gevaren.”

Exclusieve suites

De suite-categorieën Master, Grand, Splendor en Seven Seas vertegenwoordigen de 32 zeer exclusieve suites aan boord van Seven Seas Splendor. Gasten die in deze suites verblijven, kunnen genieten van een persoonlijke butlerservice, gegarandeerde dinerreserveringen en aangepaste kussens en badproducten. Deze suites zijn ontworpen om comfort en luxe te combineren, waarbij de nadruk ligt op details, contrastrijke materialen en juweel getinte accenten. De suites zijn ontworpen door Studio Dado, Tillberg Design en Total Solution Interiors.

Master Suite

Deze twee-slaapkamer suite is ingericht met warme houttinten en aubergine kleuren. De Master Suite is gelegen op dek acht en negen aan de achterzijde van het schip wat voor fantastische uitzichten zorgt. De vier Master Suites aan boord zijn tussen de 176m² en 196m² groot en beschikken over een uitgebreide woonkamer, complete bar en zeer grote balkons tot 93m².

Grand Suite

De Grand Suite is voorzien van smaragdgroene accenten, geperfectioneerd door grijs-, bruin- en crème tinten. De Grand Suite, variërend van 119m² tot 170m² oppervlakte, beschikt over een groot balkon, twee badkamers en woonruimtes met stenen mozaïeken, houtsoorten en meubels op basis van haute couture. Vakmanschap is vooral te zien in de details en de gestoffeerde lederen muur in een ingewikkeld steekpatroon die dient als achtergrond voor de slaapkamer. De suite is erg ruim en beschikt over een woonkamer met bar die perfect is voor gezellige avonden.

Splendor Suite

De Splendor Suites zijn 76m² tot 85m² groot met één slaapkamer en een badkamer en apart toilet. De Splendor Suites zijn ontworpen in de tinten crème, grijs en bruin en beschikken over fluwelen meubels, een grote eettafel die perfect is voor een roomservice diner in de suite, een ruime inloopkast en een marmeren badkamer.

Seven Seas Suite

Deze suite biedt meer dan 74m² aan ruimte en geeft de gast een fijn appartementsgevoel in rustgevende kleuren met luxe meubels. De ruimtes lopen naadloos in elkaar over, van woonkamer tot eetkamer tot slaapkamer, met glazen schuifdeuren die toegang bieden tot een groot balkon. Een marmeren badkamer samen met grote walk-in closet maakt de suite af.


Ruime suites

De categorieën Penthouse, Concierge, Superior, Deluxe Veranda en Veranda suite zijn speciaal ontworpen voor het uitzicht op de zee, met een balkon. Samen met het beste comfort van de Elite Slumber Bedden, genieten gasten van ruime inloopkasten, zachte badjassen en slippers, een dagelijks gevulde minibar en vele andere eersteklas voorzieningen.

Deluxe Veranda en Veranda Suites

De Deluxe Veranda en Veranda suites in twee categorieën zijn 28m² en 34m² groot. Het merendeel van de hutten op het schip behoort tot deze categorie. De suites hebben een warme uitstraling en beschikken over een gordijn dat het slaapgedeelte scheidt van het zitgedeelte. De salontafel is groot genoeg om te kunnen dineren in de suite en de suite beschikt over een groot bureau.

Penthouse Suite

De 55 op saffier geïnspireerde Penthouse Suites combineren elegantie van vloer tot plafond met persoonlijke butlerservice. Er zijn drie categorieën van de Penthouse Suites die uiteenlopen tot 60 m² met een entertainmentmuur dat de woonkamer van de slaapkamer scheidt. Glazen schuifdeuren in zowel de slaapkamer als de woonkamer leiden naar een extra groot balkon met comfortabel meubilair. Ook zijn luxe details in de suite verwerkt, zoals gevoerde sieradenladen en ruimtes voor handtassen. De Penthouse Suites zullen beschikken over uitgebreide kastruimte met twee ingangen wat meer dan genoeg ruimte en comfort biedt. De badkamers hebben ook extra opslagruimtes.

Conciërge Suites

Conciërge Suites worden gekenmerkt door crèmekleuren die zorgen voor sereniteit en comfort. Deze 43m² suite is er in twee categorieën en is speciaal ontworpen om het uitzicht op de oceaan te maximaliseren. Deze suite heeft handgemaakte Elite Slumber Bedden die zijn gericht op het privébalkon, waardoor gasten kunnen genieten van uitzichten op zee vanuit bed. De hoofdeinden van de bedden zijn versierd met shagreen leer en de meubels zijn bekleed met elegante Italiaanse stoffen. Gasten die in een Concierge Suite of in een suite van een hogere categorie verblijven hebben recht op een luxe hotelovernachting voorafgaand aan de cruise.

Superior Suite

Deze suite van 43m² is ruimtelijk en voelt chique aan. Het uitzicht op de oceaan maakt dat de suite gevuld is met veel licht. Uiteraard is er een ruim balkon, een zithoek en een inloopkast.


Observation Lounge

In aanvulling op de ontwerpen van de suites heeft Regent het interieurontwerp van de Observation Lounge aangekondigd. De Observation Lounge creëert het gevoel van een Engelse tuin. Het middelpunt van de Observation Lounge met lichte kleuren is een grote kroonluchter met handgeschilderde porseleinbloemen. Traditionele Engelse architecturale vormen versieren de muren en zijn in neutrale tinten om een eigentijdse en elegante omgeving te creëren. Het meubilair draagt bij aan de rustige aard van de ruimte, dit komt door de zachte vormen en luxueuze stoffen. Speciaal geproduceerde kunst van Gorman Studios bevat hand geschilderde Engelse rozen en bloemen op glazen schermen om het uiterlijk van porseleinkroonluchters te weerspiegelen.

Wil je ook cruisen op dit ultraluxe cruiseschip? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)