Princess Cruises maakt grootste vaarprogramma Australië bekend

Princess Cruises heeft haar grootste vaarprogramma Australië ooit bekend gemaakt, met een enorme capaciteit vanuit Sydney en Adelaide met twee van haar nieuwste schepen. In totaal worden 123 cruises door vijf Princess schepen vanuit zes havens verspreid over heel Australië uitgevoerd.
Princess doet bijna 80 bestemmingen in 19 landen aan en bezoekt onder meer 14 UNESCO Werelderfgoed monumenten. De verkoop van deze cruises -vaarperiode oktober 2020 tot april 2021- start 11 april a.s.

De Majestic Princess, het nieuwste schip uit de vloot, keert voor haar derde seizoen terug naar Australië. Zij wordt gestationeerd in Sydney samen met haar zusterschip Regal Princess (26 april aanstaande in Rotterdam!) die haar eerste bezoek aan Australië brengt. Het is voor het eerst dat Princess Cruises twee Royal-klasse schepen buiten Florida uit dezelfde haven laat vertrekken. De schepen maken in totaal 35 cruises en stuwen daarmee Princess Cruises ‘Sydney capaciteit’ tot recordhoogte op.

Enkele voorbeelden uit het reisschema zijn:

  • Regal Princess’ eerste reis van Sydney naar Nieuw-Zeeland met aanleg in Bay of Islands, Auckland, Picton (Marlborough wijnstreek), Christchurch (Lyttleton), Dunedin en Fiordland. Vertrekdatum 2 december 2020
  • Een ongeëvenaarde 20 cruises van en naar Adelaide, de grootste inzet uit de cruise industrie in Zuid Australië ooit. Er zijn zes cruise rondreizen vanuit Adelaide met Sea Princess en Sapphire Princess en 14 one-way reizen met Sea Princess, Sapphire Princess en Majestic Princess.
  • Sapphire Princess vaart vanuit Melbourne en Sydney naar bestemmingen in Nieuw-Zeeland, Zuid Australië en Tasmanië. Het schip zal ook een ‘Noordelijke Ontdekkingsreis’ uitvoeren waarbij van Melbourne naar Fremantle gevaren wordt via Darwin en Kimberley en het schip voor het eerst Eden aan doet.
  • Sea Princess vaart vanuit Perth (Fremantle) langs de Westelijke kustlijn van Australië van Broome naar Albany en langere reizen naar Zuidoost-Azië.

“Australië cruises groeien sterk in populariteit. Ik ben dan ook trots dat wij het grootste aanbod schepen en bestemmingen ‘Down Under’ hebben”, vertelt Tony Roberts, vice president Princess Cruises Europa.” Van korte vaartochten langs pittoreske Australische kustplaatsen tot exotische reizen naar Papua Nieuw-Guinea en Azië; onze gasten kunnen straks tal van bestemmingen op hun bucketlist afstrepen en dat alles in het comfort van onze premium cruiseschepen”.

Vraag een offerte aan voor een cruise bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.