AmaWaterways debuteert met riviercruise app

Ultraluxe riviercruisemaatschappij AmaWaterways heeft een app geïntroduceerd voor haar riviercruises. Waar op zeecruises apps vrijwel bij elke rederij gebruikelijk zijn, is dat bij riviercruisen nog niet het geval. AmaWaterways noemt haar app de myAmaCruise en helpt gasten op allerlei manieren tijdens hun riviercruise. Zo kan je bijvoorbeeld de route meevolgen en je eigen foto’s toevoegen en delen met familie en vrienden.

Met het gratis wifi aan boord, kan de app voortdurend gebruikt worden op je eigen telefoon of tablet.

Cruisereizigers kunnen met de app:

  • Live het schip mee volgen op een plattegrond met details over de havens waar aangemeerd wordt.
  • De Mobile Daily Cruiser geeft je een dagelijks overzicht van alle activiteiten en de beschikbare excursies.
  • Personal Cruise Album, is een foto-album waar je foto’s aan havens kan koppelen.
  • Email kaartjes: het automatisch versturen van een digitale ansichtkaart met foto’s van de bestemmingen waar je bent.

Om de verbinding te waarborgen heeft AmaWaterways de internetverbindingen verbeterd op haar Europese schepen. Als een schip langer dan 6 uur in een haven ligt, wordt er direct verbinding gemaakt door fiberkabels met de wal-internet.

Bovendien zijn er in de hut meer entertainment opties op de tv te vinden. Zo zijn er 100 films en tv series die elke maand worden aangevuld.

AmaWaterways biedt ultraluxe riviercruises aan in Europa, Rusland, Azië en Afrika op prachtig ontworpen riviercruiseschepen. Miriam zal binnenkort vanaf de AmaLea reportage doen van het riviercruisen met AmaWaterways.

Meer informatie over AmaWaterways vind je bij:

Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.