Zeetours, Cruisewinkel en Holland America Line organiseren Musical Cruise 2019

De cruisereisbureau’s Zeetours en Cruisewinkel organiseren in samenwerking met Holland America Line op 8 september van dit jaar de Musical Cruise 2019. Het gaat om een 8-daagse cruise van het nieuwste cruiseschip van Holland America Line, Nieuw Statendam, naar de Noorse fjorden met vertrek en aankomst in Amsterdam. Grote namen uit de Nederlandse musicalwereld zullen aan boord gaan waaronder Mariska van Kolck en Stanley Burleson. Op korte termijn wordt nog een grote naam bekendgemaakt.

Musical optredens

Tijdens deze bijzondere cruise kan je overdag genieten van het natuurschoon en typisch Noorse dorpen en steden bezoeken zoals Eidfjord, Alesund, Geiranger en Bergen. ‘s Avonds is het tijd voor top-entertainment. De musicalsterren zullen met een ensemble meer dan 10 musical optredens in het Worldstage theater verzorgen. Tijdens deze optredens, die exclusief toegankelijk zijn voor Zeetours en Cruisewinkel gasten, zal muziek uit diverse bekende musicals ten gehore worden gebracht.

Meet & Greets, cocktailparty en quiz

Naast de optredens in het Worldstage theater zullen er ook een paar kleine, intieme concerten zijn in o.a. Billboard Onboard pianobar, Queens Lounge en op het Lido deck. Daarnaast kan je je kennis testen tijdens de musicalquiz in de Queens Lounge en op de foto met Stanley Burleson, Mariska van Kolck of de nog onbekende musicalster tijdens een meet & greet. Tijdens een van de eerste dagen aan boord is er daarnaast een welkomst optreden, een cocktailparty en een ‘Sing Along’.

Van Kolck en Burleson hebben een uitgebreide musical carrière op hun naam staan. Samen waren zij onder andere te zien in musicals als de Disney’s Beauty and the Beast, Moeder Ik Wil Bij De Revue en La Cage Aux Folles. Ze worden tijdens de Musical Cruise 2019 ondersteund door een groot ensemble, bestaande uit Marcel Visscher (Caro!), Julia Berendse (The Addams Family), Liss Walravens (The Addams Family) en David van den Tempel (Evita). De muzikale leiding is in handen van Billy Maluw (The Voice of Holland).

 

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)