Video: Een virtuele tour door de Carnival Panorama

Carnival Cruise Line heeft een virtuele tour vrijgegeven met alle toekomstige highlights van haar nieuwste cruiseschip in de vloot, Carnival Panorama. De 4-minuten durende video wordt gepresenteerd door de cruisedirector van het schip Emma Nixon. Ze neemt de kijkers mee op een virtuele reis door het gehele schip, van de luchtattractie SkyRide en de Choose Fun Waterworks waterpark tot de eerste SkyZone trampolines op zee.

Nixon bekijkt de gevarieerde eet- en drinkmogelijkheden van het schip o.a. het aanbod in de steakhouse Farhenheit 555, het Italiaanse restaurant Cucina del Capitano, JiJi Asian Kitchen, de Alchemy Bar voor cocktails en Bonsai Teppanyaki waar gasten worden aangemoedigd om met hun eten te spelen. Nixon brengt ook een bezoek aan de eerste interactieve culinaire studio van de rederij, waarvan de details in de nabije toekomst zullen worden onthuld.

Vervolgens is het de beurt aan de entertainmentlocaties van het schip waaronder de Piano Bar 88, Limelight Lounge, thuisbasis van de Punchliner Comedy Club en Liquid Lounge waar de Playlist Productions shows worden gepresenteerd.

De Carnival Panorama is momenteel in aanbouw op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera. Volgens planning komt de Carnival Panorama op 11 december in de vaart met een speciale 3-daagse cruise vanuit Long Beach. Daarna volgen het gehele jaar door 7-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera waarbij bestemmingen aangedaan worden zoals Cabo San Lucas, Mazatlan en Puerto Vallarta.

Zie onderstaande video met de virtuele tour door de Carnival Panorama:

Wil jij cruisen met het nieuwste cruiseschip van Carnival Cruise Line? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!