Cruisereiziger
All-inclusiveEten en drinken

Silversea start met Project Invictus voor upgrade schepen

Silversea Cruises is het jaar goed gestart met Project Invictus waarmee fors geïnvesteerd wordt in de ultraluxe rederij. Er komen talloze nieuwe schepen aan en er zullen upgrades plaatsvinden op de schepen.

Upgrades & nieuwe schepen

Silversea heeft drie schepen besteld waarvan de eerste, de Silver Origin, zal gaan varen bij de Galapagos Eilanden. Dit schip wordt gebouwd bij De Hoop. De andere twee zijn Evolution-Class schepen die bij Meyer Werft gebouwd zullen worden.  Naast de drie schepen bovengenoemde schepen, komen in 2020 de Silver Moon en in 2021 de Silver Dawn in de vaart.

Naast de talloze nieuwbouwschepen staan er renovaties op de planning voor de Silver Wind in de zomer van 2020. Het schip zal een ijsversterkte boeg krijgen en Zodiacs.

Culinaire ervaringen

Silversea staat bekend om zijn kaviaar voor haar gasten en vanaf nu aan mogen gasten nog vaker genieten van de uitzonderlijke Ars Italica kaviaar. Ook de wijnlijst aan boord (vrijwel alles inclusief) heeft een upgrade gehad met voortaan méér regionale wijnen waar het schip op dat moment rondvaart. Op de Silversea schepen worden zo’n 670.000 flessen wijn geconsumeerd, van grote wijnhuizen en minder bekende wijnen. Een aantal zeer exclusieve wijnen zijn beschikbaar voor een schappelijke prijs buiten het all-inclusive aanbod.

Technologie

Een andere verbetering in Project Invictus is dat gasten van de expeditieschepen voortaan een DVD ontvangen van hun cruise. Tijdens de expeditiereis zal deze DVD opgenomen worden door de professionals van de foto/videogalerie.

In de suites zullen gasten vanaf nu beschikken over meer in-suite entertainment op de tv. Veelbekeken live football en basketbalwedstrijden gaan beschikbaar komen, naast de 100 topfilms met 20 nieuwe films per maand. Per cruise zijn bovendien al documentaires beschikbaar over de cruisebestemmingen en 150 uur aan televisie-shows.

Silversea is verkrijgbaar bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen Yacht Cruise Company - Nieuw!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)