Oceania Cruises introduceert nieuwe veganistische menu’s

Oceania Cruises heeft dinsdag de ‘meest uitgebreide en creatieve veganistische menu’s op zee’ onthuld. Het is de nieuwste OceaniaNEXT innovatie van de luxe cruisemaatschappij. Aan boord worden meer dan 200 nieuwe gezonde menu-items aangeboden. De veganistische opties zijn beschikbaar zowel bij het ontbijt, de lunch als het diner in The Grand Dining Room en het Terrace Café. Op verzoek kunnen passagiers ook veganistische gerechten krijgen tijdens het diner in alle specialiteitenrestaurants.

Het nieuwe aanbod is een aanvulling op reeds aanwezige vegetarische en Canyon Ranch Healthy Living-gerechten. De gerechten zijn ontwikkeld door het culinaire team van Oceania Cruises in samenwerking met de wereldberoemde chef-kok Christophe Berg.

Het scala aan gerechten bestaat uit Italiaans, Grieks, Midden-Oosters, Koreaans, Thais, Vietnamees, Mexicaans, Maleisisch en meer. Er zijn gezonde Power Bowls en Poke Bowls, stevige pasta’s en pad Thai, lichte en frisse salades en soepen maar ook verrassende items zoals een Impossible Cheeseburger, Truffle Mac & Cheese, een appel-havermout taart met plantaardige vanille-ijs en coco-vanille cashew crème brulee.

Wil jij de nieuwe veganistische menu’s uitproberen? Cruises met Oceania Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!